Modi 12.10.2022 21:47 Zobraziť v diskusii

Re: K imitačně-provokační činnosti

@dum povedal/-a:

Ogar Valach povedal/-a: Mali sme tu aj Iva Bendu a jeho Vesmírnych ľudí. Áno, priniesol veľa bludov, ale bol to on, kto ako jeden z prvých upozorňoval na prichádzajúcu čipovú totalitu, ktorá zatiaľ nenastala hlavne vďaka takým ako on a pevne verím, že ani nenastane. Dostatočne bláznivým a dostatočne odvážnym ísť s kožou na trh...O Ivovi Bendovi a vesmírnych ľuďoch sme si mysleli a môžme si myslieť hocičo, sekta, poloblázni, blázni atď. no varovania pred ,čipovaním' ľudí, ktoré uskutočňujú ,jaštery' z temných svetov a produkovanie negatívnych výstupov, správ, strachu všetko za účelom zotročenia - nie je až také nereálne. Myslíš Ogare, že tá jeho , čipová totalita' v prenesenom význame vlastne už nezačína? A hneď tie jeho ,bludy' dostávajú iný zmysel...Ten rozhovor vyššie nekomentujem.

Len treba si dávať pozor, aby to, čomu sa človek bráni, neprišlo v celkom inej podobe, a on to naivne neprijal. Napríklad bolo celosvetové hnutie proti GMO produktom. Prakticky v každom štáte boli skupiny, ktoré ohlasovali problematiku a nebezpečenstvo Geneticky modifikovaných organizmov, a varovali pred tým, aby sa aj u nás nedostali do potravinového reťazca GMO produkty, ako je to v Amerike.
A potom sa zrazu objavil Covid, vydesili milióny ľudí, ponúkli im ako riešenie geneticky modifikované vakcíny (samozrejme, že takto polopate im to nepovedali) a ľudia vystrašení ľudia si ich nechali pichať ako blázniví. A pozeral som na stránky zamerané proti GMO produktom, a tam o GMO vakcínach ani nepípli. Asi sami čakali v rade na vakcínu.

Podobne aj s čipovou totalitou. Ľudia by si tú totalitu nemali predstavovať vo forme čipov. Ten nástroj na obmedzenie môže prísť v najrôznejšej podobe. Veď ak si pamätáte, voľakedy dávno sa hovorilo, že všetci budú mať čiarový kód. Neskôr, keď modernizácia pokročila, už hovorili, že každý dostane čip. A modernizácia stále pokračuje. Môže to byť appka v mobilnom telefóne. Digitálna identita alebo niečo iné. V Číne to už majú.
A na nastoľovanie takýchto samovražedných "vychytáviek" sa využívajú krízové situácie, kde občanov vydesia k smrti a potom im ponúknu ako riešenie niečo, čo je zamerané proti nim, a čo už neplánujú zrušiť.
Najnebezpečnejšie sú procesy, ktoré bežia tak pomaly, že si ich človek ani nevšimne.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.