JankA 13.10.2022 08:48 Zobraziť v diskusii

Re: Streľba na Zámockej

Zora povedal/-a: Dnes večer sa v hl. meste strieľalo, min. 7 výstrelov, zomreli 2 ľudia na Zámockej ul. 30, podnik Tepláreň /pre LGBT/.

Môžeme upokojiť verejnosť, že ďalší útok strelca zo Zámockej ulice v Bratislave jej nehrozí. Dnes ráno polícia strelca vypátrala. Mŕtveho. Aktuálne prebiehajú procesné úkony, bližšie informácie vám poskytneme hneď ako to bude možné,“ informovala polícia.

Streľba si vyžiadala životy dvoch mužov do 30 rokov. K streľbe došlo v bare Tepláreň, ktorý je známy tým, že sa v ňom schádza LGBTI komunita. Jednou z obetí by mal byť len 23-ročný barman

Podľa informácií z miesta streľby mal muž úmyselne vystreliť na čašníka v spomínanom podniku. Postrelená bola aj čašníčka, zasiahnutá mala byť náhodne. Skončila v nemocnici a je mimo ohrozenia života.

Na sociálnych sieťach sa šírili rôzne informácie. Jedna z nich hovorí o mnohostranovom manifeste na Twitteri. Manifest okrem iného hovoril o nenávisti voči LGBTI komunite. Autor ho zverejnil iba hodiny pred streľbou a po nej sa k činu nepriamo prihlásil. „Keby každý, čo má moje názory, urobil to isté, problém by bol vyriešený,“ napísal. Polícia požiadala verejnosť o minimalizovanie šírenia nepotvrdených informácií.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.