Petr.D. 13.10.2022 12:01 Zobraziť v diskusii

Re: K imitačně-provokační činnosti

@Počtář povedal/-a:
Konečně jsem se dozvěděl, co je to globální prediktor.
:-)

Na "Rádiu Bohemia", dne 11.02.2022, byl rozhovor s Vladimírou Vítovou, aktuální předsedkyní ANS.

V čase 36:50 - 43:00 se dozvíme, co je to GP.
Kdo si to nechce vyslechnout na vlastní uši (vřele doporučuji), tak pro toho sem dávám 2 největší perly/citáty Vítové z rozhovoru:

"Ten termín globální prediktor. Tak někdo to používá v tom smyslu, že to je jako nějaká mystika nebo to. To vůbec ne. To vzniklo na rusk {toto není překlep - pozn. Počtář} na universitě v Petrohradě a je to matematická metoda. Bylo to na... kybernetici... Jsou to prostě matematické modely jak fungujou sociální makrosystémy."

"...globální prediktor... a to jsou defakto ty nadnárodní korporace a banky..."

Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd. Takže zde text z článku paní Vítová na Czech Free Press: "Na počátku roku 1991 „Institut USA a Kanady“ Akademie věd SSSR zadal Institutu řízení na Fakultě aplikované matematiky Leningradské státní univerzity (dnes Petrohradské) výzkumnou práci (vedoucím byl Prof.V.I.Zubov) na téma: "Matematické modelování interakce velmocí, globálně politických procesů a variant vývoje". Tato práce se stala podkladem pro vypracování "Dostatečně všeobecné teorie řízení" (DVTR), jak ji dnes známe. K modelování bylo použito mj. metody prediktor-korektor. A odtud pojem Globální prediktor

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.