Ogar Valach 13.10.2022 18:02 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Lena povedal/-a:
Rusofil - Ale tam šlo o to, kdo bude první. A to je něco jiného. Náboženství a ego.
Já tomu prostě nevěřím. Pokud tomu lidstvo věří, tak proč se toho nevyužije, že např. mladá děvčata budou "naprogramována" nějakým geniálním vědcem, umělcem, matematikem a potom budou mít chytrá děcka i s méně chytrým mužem zedníkem?

O tom to je, že tomu neveríš. A zvyšok tvojho komentára? Eugenika rozkvitala vo fašistickom Nemecku. Oni ju prevzali od Britov a v Británií prekvitá dodnes. Napríklad David Attenborough, známy z britských dokumentárnych filmov, je veľký zástanca eugeniky. Uvedomuješ si vôbec, čo požaduješ? Okrem toho, stále nechápeš o čom je to energetické programovanie. To nie je, že niekto zdedí schopnosť skladať hudbu. Okrem toho, tebe by sa také niečo páčilo? Ja by som takú ženu nechcel.

@Lena povedal/-a:
Ogar - právo první noci.
Mnoho muslimské studentky na Západě si při vracení se domů nechávají plastikovat panenskou blánu, aby mohly být "se ctí" provdány a všichni jsou spokojení.

Úplne mimo reakcia. Asi si nepochopila o čom právo prvej noci bolo a prečo ho tí hajzli vyžadovali. Takže polopate, vyžadovali ho, aby dosadení páni naprogramovali potomkov tých, na ktorých úkor žili, a aby ďalšie generácie boli slabšie a nevzopreli sa im ako generácie pred nimi. Toto bol jeden zo spôsobov nášho útlaku. Spôsob, ako nás udržať poddajných a postupne nás likvidovať. Že tomu neveríš je v poriadku. Od viery by si sa mala posunúť k poznaniu a sama si urobiť prieskum a overiť si to.

Otázka znie, prečo sa tomu brániš? Čo ti na tom nesedí? Píšeš, že sú to náboženské bludy. Lenže kresťania to prevzali od našich predkov, od Védistov, ktorí mali hlboké znalosti v tejto oblasti. A naši predkovia žiadne náboženstvo nemali.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.