Rusofil 13.10.2022 18:14 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Lena povedal/-a:
Rusofil - Ale tam šlo o to, kdo bude první. A to je něco jiného. Náboženství a ego.
Já tomu prostě nevěřím. Pokud tomu lidstvo věří, tak proč se toho nevyužije, že např. mladá děvčata budou "naprogramována" nějakým geniálním vědcem, umělcem, matematikem a potom budou mít chytrá děcka i s méně chytrým mužem zedníkem?

O to ale přece nejde, o chytré lidi. O co jde, si přečti v Bibli. Pokud ti to po přečtení Bible nedojde, podám vysvětlení.
Na tvém místě bych si spíš položil otázku, proč se sex tluče do hlav dětí již od školky. Panenství se považuje za projev zpátečníctví, komu to asi tak vyhovuje? Mě spíš mrzí, že když to naši předci věděli, o té telegonii, proč to těm dívkám, po kterých chtěli aby si panenství uchovali až do svatby, polopaticky nevysvětlili, ale zakrývali to slovem čest, hanba atd. Dívky by ten požadavek braly asi jinak. Nevím. Ale mám takový dojem, že na toto téma se v kostelech u mše ani nečetlo.

Já teď, když se starám o své rodiče, každý den nechávám svého tátu číst Bibli. Oba, s mámou jsou věřící. Když jsem k nim přišel, tak mi nadšeně ukazovali dárek od ségry, prý Bibli. Když jsem se na tu luxusní knihu podíval, zjistil jsem, že to není Bible, ale komentovaná evangelia Bible, tudíž text Bible tam nebyl, byla to jen jakási recenze kde bylo popsáno, co si lidé mají o tom kterém evangeliu myslet.
Tak jsem tátovi na internetu vyhledal text Bible a každý den, v rámci udržování jeho rozumových schopností Bibli čteme. (O nic jiného nemá zájem)
No a co se děje. Táta zjišťuje, že v Bibli je toho mnohem, mnohem více, než jim bylo v kostele řečeno.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.