Rusofil 13.10.2022 19:58 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@dum povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: že v Bibli je toho mnohem, mnohem více, než jim bylo v kostele řečeno.

A nielen že omnoho viacej, ale v kostole im povedia aj také svoje verzie a synodami a koncilmi prijaté dogmy ktoré v Biblii nie sú.

@popolvar povedal/-a:
Panna, telegónia, pràvo prvej noci…
Na jeden fakt všetci zabúdate, ani Rusofil ho nespomenul, ten fakt je zaznamenaný aj v Biblii.
Pohlavným splynutím sa muž a žena stávajú “jedným telom a jednou dušou”, t.j. dochádza k intenzívnemu prepojeniu biopolí a výmene energií. …a teda aj energetických záťaží. Ten, kto je z hľadiska energetickej čistoty na tom horšie, tak tomu sa uľaví, pretože ten bordel z neho sťahuje ten čistejší. Je to ako zmiešanie špinavej vody s čistou. Čím čistejšia voda (telo, duša), tým väčšia očista pre nečistého. Preto panna je tak žiadaná, pretože je z tohto pohľadu najčistejšia - nesie len vlastné zàťaže.
To prepojenie biopolí a jemnohmotné prepojenia, ktoré sa vytvoria počas pohlavného aktu, fungujú aj nadiaľku a veľmi, veľmi dlho. Takže títo nečistí sa zbavujú svojich bremien, chorôb a záťaží na úkor tých druhých permanentne.
Preto pozor na sexuálnu minulosť potencionálneho partnera, pretože s partnerom si neberiete len jeho rodinu, ale skrze jeho biopole sa napájate aj na jeho jemnohmotnú sieť väzieb na iných ľudí…

Právě o tom je MIM.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.