Počtář 14.10.2022 11:08 Zobraziť v diskusii

Re: Rozdelenie Československa

Toto je destruktivní komentář.
Argumentovat pozitivně Kosmou (autorem lži-pohádky o “Přemyslu Oráčovi” a jeho 7 následnících jménem Nezamysl, Mnata, Vojen, Vnislav, Křesomysl, Neklan a Hostivít) nebo Dušanem Třeštíkem (Kosmou 2.0) je hluboké a principiální nepochopení problému řízení pomocí prostředků 2. priority zobecněných prostředků řízení. A nebo ještě něco jiného, protože co je pro jednoho chyba, to je pro druhého...
Klan Třeštíků zatím nemám plně propočítaný a dělat to teď je nad rámec tohoto příspěvku. Ale indicie postupně přibývají.

Ještě bych skousl tvrzení, že Komenský, Palacký, Masaryk byli Moravané. Konec konců, je to oficiální narativ a všichni se na Moravě narodili.
Ale tvrdit o nich, že jsou to “Moravané či napůl Slováci” je zavádějící informace, protože se to týká jenom 1 z nich a to ještě s přimhouřenýma očima.
Rozebírání rodokmenu a zkoumání, kdo byl či nebyl skutečným otcem Masarykovým je nad rámec tohoto komentáře. Jeho oficiální otec se narodil v obci Kopčany, která leží doslova na hranici současné ČR a SR, takže je Slovákem s opravdu velmi odřenýma ušima :-) Což se čirou náhodou velmi hodilo do životopisu budoucího tatíčka osvoboditele/zakladatele: půl Moravan, půl Slovák, vládne z Prahy, všichni musí být spokojení.

Pokud se týká skutečného původu Palackého i Komenského, zde se omezím na konstatování, že na základě mých soukromých výpočtů, indicií z jejich oficiálních životopisů a na základě mé zatím nepokořené jmenné heuristiky, je můj obraz jiný, než že jsou to Moravané. Ano, na Moravě se narodili. Ale to ještě nutně neznamená, že jsou to Slované...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.