Achetaton 14.10.2022 12:08 Zobraziť v diskusii

Re: Covidovanie a súvisiace témy

No vida, ráno čtu tento článek - https://otevrisvoumysl.cz/zmena-hry-uz-neexistuje-duvod-aby-se-umrti-po-ockovani-prisuzovala-virove-infekci/
a teď vidím, že Prymula na něj již reaguje, na rozdíl od dřívějšího tvrzení, že prakticky každé onemocnění či úmrtí má původ v kovidu a jediná možná ochrana je očkování, nám nyní říká - není důvod propadat panice a jakékoliv zdravotní potíže hned přičítat kovidu.

"KONEČNĚ JE TU ZMĚNA HRY!" Sucharit Bhakdi promlouvá svým hlasem odborníka ke všem lékařům a odborníkům v oboru, stejně tak jako k očkovaným i neočkovaným: Nyní je zcela na nás, abychom změnili hru využitím míče, který je momentálně na naší straně – nepromarněte tuto jedinečnou příležitost‼️”

🔹Mějte na paměti, že v tomto případě se jedná o jakoukoli budoucí přípravu mRNA vakcín, stejně tak jako o důsledky národních očkovacích kampaní proti Covid-19 po celém světě.
🔹Požadujte, aby zodpovědné osoby z řad politiků, médií a odborníků čelili trestní odpovědnosti. Máme nezpochybnitelné důkazy, že jde o zločin, a vědomý úmysl a organizovanou spolupráci již nebude problematické prokázat.
Neexistuje již žádný důvod, aby úmrtí po očkování
BYLA NESPRÁVNĚ PŘISUZOVÁNA VIROVÉ INFEKCI.
Jedná se zcela prokazatelně a beze všech pochybností o následek po očkování.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.