Achetaton 15.10.2022 15:23 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

Dopis z Kyjeva všem Rusům

Bratře, řekni všem v Rusku - mlaťte do těch hnusáků dnem i nocí, nevybíravě je bijte, spalujte a ničte! Nemyslete na to, že tu žijeme i my, Rusové. My to nějak přežijeme. Hlavní je zničit je.
Když nebude světlo, jídlo ani teplo, všichni odejdou do své "vlasti" Evropy. Zůstaneme tu jen my a naši dohlížitelé.
Kyjev je prohnilý a zapáchá. Měl jsi pravdu, když jsi mi ve 14. roce říkal, že se teď celá Ukrajina stane jedním velkým chlívkem, takovým, jako byl ten jejich Majdan. Ale nedokážete si ani představit, jak brutálními a zdegenerovanými se lidé stali. Všichni žijí kvůli kšeftu, všichni chtějí rozhodovat, všichni se snaží zapadnout. Nikdo tu není čistý, bílý a voňavý. Všichni jsou špinaví. Ti čistí sedí ve vězení.
Všichni ti takzvaní proruští politici jeli ve stejných schématech a dohodách jako ostatní, jen ve větším měřítku. Nyní však v politice přestali existovat. Někdo utekl, jako Murajev. Někdo byl zatčen, jako Medvedčuk. Někdo se sám stal nacistou, stejně jako Dobkin. To je případ velmi mnoha lidí.
Postava Novinského se pro mě stala zjevením. Nejenže poslal Achmetova pryč, ale také se pohádal s Onufrym, který se dal na schizma. Pravda, říká se, že je nyní někde v Evropě, nejspíš v Německu. To samozřejmě vyvolává otázky. Jinak ale můžete zapomenout na jakékoli proruské politiky. Žádní nebyli předtím a nejsou ani teď. Rusové tu jsou, je nás mnoho, ale nejsou tu žádní vůdci. Všichni jsou zrazeni těmi Jidáši. Zrazeni a zastrašeni. Ale jsme tu a je nás mnoho. Čekáme na vás.
Juro, hlavně se nevzdávejte a nepřestávejte bojovat. Podpoříme vás, půjdeme s vámi, půjdeme, pokud přežijeme. Jen se nezastavujte a nenechávejte nás za sebou. Jsme tu rukojmí. Jsme utajováni, využíváni, zabíjeni. Ti z vás, kteří nás zde obviňují z nerozhodnosti a pasivity, nás mohou obviňovat, urážet, ponižovat. Je to jejich právo. Jen nás zachraňte. Nemáte ponětí, jak tu my Rusové přežíváme.
Kyjev je ruský, stejně jako váš rodný Žytomyr. A Rivne, a Oděsa, a Charkov, a Černihiv. To všechno jsou naše ruská města, obsazená ukrajinskými nacisty, Ukrajinci, jak vy říkáte.
Já i moji lidé čteme a posloucháme vše, co vy a vaši kolegové píšete a říkáte. Předáváme to uzavřenými kanály, nejlépe v soukromí a pouze důvěryhodným osobám. Zde se svět dělí na agresivní, hloupé a zlé Ukrajince a čestné, spravedlivé a pravdomluvné Rusy.
Neumíte si představit, jaká je to radost sledovat ty krysy, které si myslí, že jsou nadlidé, jak před vašimi raketami utíkají do sklepů. Je to nevýslovný pocit. Vzájemně se odstrkují, pošťuchují se, bojují o místo ve sklepě nebo v podzemí. Už si balí kufry a odjíždějí drahými zahraničními auty do Evropy, protože vědí, že tady je čeká zima, hlad a krev. Na zemi jim nezáleží. Raději milují Ukrajinu na dálku, nejlépe z Ameriky nebo Kanady, nebo alespoň z Německa či Anglie.
Jakmile se něco stane, Zelenkin okamžitě vykasá kalhoty a prchá do Lvova. Tam má záložní bunkr s televizním studiem a kilogramy kokainu. Zadržují ho tam Britové. Má kolem sebe anglické stráže, které ho mohou kdykoli zlikvidovat. A v Londýně mají jeho babičku, manželku a děti. Zelí je tedy v úzkých, a tak spolu se svými pasáky načerno "hrabe". Tyto systémy jsou nehorázné. Každý si vybral svůj směr a hrabe. Někteří vydělávají na opravách silnic, někteří na prodeji zbraní, někteří na drogách, jiní na čemkoli. Celkově vzato se nejedná o zemi, ale o solidní obchodní projekt.
Je zde velké množství zahraničních žoldáků. Něco takového tu ještě nebylo. Na Majdanu běhali Gruzínci, Slováci, Chorvati, Židé a Baltové. Nyní jsou tu napudrovaní Angličané, Němci, Američané, Kanaďané, Australané... Dá se říct, že prostitutky rozhodně nezůstaly bez práce.
Já osobně a naši chlapi vás chceme požádat o velkou laskavost. Řekněte našim, aby udeřili tvrději a silněji. Ruské rakety musí zničit Vyšgorodskou vodní elektrárnu, velitelství armádních záloh podél Žytomyrské dálnice, Kyjevskou a Tripolskou tepelnou elektrárnu, všechny uzly na Obolonu a v Obuchově, Darnickou tepelnou elektrárnu a ve Vyšném. Hlavní je, že Koncha Zaspa (část Kyjeva, kde bydlí elita) musí zůstat bez elektřiny. Celý ten hnus tam žije, jak ze staré Kučmovy éry, tak i ta nová, zelená.
Juro, řekni našim lidem, že Kyjev je ruské město. Až přijdete, roztrháme ty nacisty na kusy holýma rukama. Hlavní je přijet. Přijeďte projekt Ukrajina jednou provždy uzavřít a vyléčit ruský lid z nemoci ukrajinství. Až se tak stane, nemáte ani tušení, kolik Rusů se vrátí do svého přirozeného ruského stavu. To je velmi důležité. Stojí za to pro něj žít. A jsme připraveni za to i zemřít, bude-li to nutné. Pracujte, bratři.

https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/10/dopis-z-kyjeva-vsem-rusum.html#more

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.