Lin 15.10.2022 17:07 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

@constanze
Tak ta videa jsou opravdu perličky. :)
První - tak ta písnička je něco jako druhá ukrohymna. A fakt tam vzývají Banderu (mimochodem - pokud je dnes 15.10., tak je výročí dne, co Banderu v Mnichově kdosi zlikvidoval střelou do obličeje). Zpívá se tam "taťko náš Bandero, Ukrajino máti - my za Ukrajinu budem bojovati". A v malých obměnách stále dokola.
Druhá - byt v Oděse je pro nějaké oligarchy, protože tomu odpovídá i vkus. Porovnej s přepychem našich bohatých Romů = je to velmi podobný styl, kde se bohatství dává najevo "nalevo napravo" - hlavně, že je vše "ve zlatě" a obrovské. A je docela dobře možné, že majitel bytu si "vyjel" na účet EU na poznávací zájezd.
Třetí - důchodci Bidenovi - to jediné se povedlo, celkem trefně mu posílají své názory na věc.
Čtvrté - tak to je jiná, ale není se co divit, protože rozhovory poskytují "utečenci před mobilizací". Takže ti, kdo zdrhl z Ruska před mobilizací. Jsou tedy v jiných státech a svůj "krajíc" si musejí zasloužit - tedy kydají na Rusko to nejhorší a UA mají za "mučednici".
Jako zábavné mi přišla odpověď toho bradatého, co vypadá jak z Izraele. Ptali se ho mj. čím si myslí že je, že tolik lidí v Rusku Putina i "válku" podporuje. A on odpověděl, že příčinou je chudoba a propaganda (dezinformace).
Přišlo mi to úsměvné ve spojitosti s tím, co jsem četla dneska v našich médiích o zákazu vjezdu Rusů do země. Tam se píše, že je "nespravedlivé, že si bohatí Rusové jezdí k nám a do EU užívat luxusu".
Tak jako co? Na jednu stranu je Rusko už tak ožebračené, že Rusové mají hlad a bídu - na druhou stranu EU zavírá hranice, aby si bohatí Rusové nemohli užívat luxusu. :D

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.