Ogar Valach 18.10.2022 12:03 Zobraziť v diskusii

Re: Michail Veličko - O vzťahu KSB ku Koránu a o vnímaní kvality života

Modi povedal/-a: A celý tento Jediný Zákon možno zhrnúť do jednej rady, prikázania: žiť prísne podľa svedomia a v neustálom dialógu s Bohom. Nič viac!

Kresťania žijú podľa svedomia a dopracovali sa k tomu, že sa stali ovcami ochotnými ísť na porážku. Hlavným princípom má byť spravodlivosť. Nehovoriac o tom, že svedomie moslima je iné ako svedomie kresťana. Nie je svedomie ako svedomie. Je proti svedomiu moslima zavraždiť kresťana? A je proti svedomiu kresťana zavraždiť moslima? Vidíte ten rozdiel? Ktorý z nich má predurčené zvíťaziť? Spravodlivosť sa zaobíde bez svedomia, ale svedomie bez spravodlivosti nie.

Počtář povedal/-a: Důležité je, aby to bylo něco, co s tou pravou hemisférou pohne. A jakmile jednou dojde k tomu "rozpohybování" nad určitou úroveň a trvá to dostatečně dlouhou dobu, otevře se "napojení nahoru"...

Existuje nekonečné množstvo kanálov "nahor". Nie všetky sú dobré. Sú ľudia napojení na temné svety a myslia si o sebe, ako veľmi sú vyspelí. Nie sú. Samotné napojenie alebo rozvinutie duchovných schopností nie je dôkazom duchovnej vyspelosti. Sú vyspelí človekovia, ktorí nemajú tieto schopnosti rozvinuté a sú ľudia, ktorí ich rozvinuté majú, ale duchovne sú na nízkej úrovni. Globálny prediktor má tieto schopnosti rozvinuté, ale z duchovného pohľadu je to ten najväčší primitív. Globálny primitív.

Všetky kanály vedú niekam. K dobrým aj zlým energiám, bytostiam, silám... Napríklad k diablovi alahovi. Ale len jeden jediný je náš, slovanský kanál výstupu hore. Je smutné, ako veľmi málo človekov smeruje k nemu. Živatma, ktorú majú len bieli človekovia, je ako plavák a stúpa, ak nemá v ceste tzv. negatív. Negatív je všetko, čo nás drží dole. Napríklad závislosti na zlých, ale aj dobrých veciach. Naše osobné nedostatky, nezvládnuté úlohy, nespracované záležitosti... Výstup je možný cez stredový kanál, keď nie sme ani v minúsovej ani v plusovej rovine, ale v strede. Zlatá cesta výstupu.

Koho zaujíma viac, nech si pozrie niekoľko prednášok (aspoň tri) z prvých dní seminárov na Tartárii, kde sú tieto základy veľmi dobre vysvetlené.


Nechce sa mi to viac rozpisovať, len pozerám, že tu filozofujete o veciach, o ktorých nemáte ani len základné znanie. Pamätajte, rozvinutie duchovných schopností neznamená duchovnú vyspelosť.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.