Ogar Valach 18.10.2022 12:27 Zobraziť v diskusii

Re: Michail Veličko - O vzťahu KSB ku Koránu a o vnímaní kvality života

Takmer všetci "channelisti" sú napojení na negatívne entity, ktoré nimi manipulujú. Je to znak rozvinutosti? Rozvinuté duchovné schopnosti nič neznamenajú. Nostradamus mal vízie budúcnosti. Lenže iba negatívne. Prečo? Pretože síce vystúpil nahor, ale napojil sa iba na negatívne sily. Je to znakom jeho vyspelosti? Aj keby bol napojený na iba pozitívne sily, ani vtedy by to nebolo znakom jeho duchovnej vyspelosti. Či sa v prípade výstupu nahor napájame na pozitívne, alebo negatívne sily, závisí od toho, či sa naše vedomie pohybuje v plusovej, alebo v mínusovej časti 12-rozmernej hry. Do deviatej úrovne (vrátane) je hra delená na plusovú a mínusovú časť. Od desiatky, čo sú už kolektívne energie, už delenie nie je. Našim cieľom by mala byť najmenej úroveň 10, 11, 12, čo už sú úrovne národa, nie individuálne. Šiesta úroveň je videnie jemnohmotných svetov. Buď pozitívnych, alebo negatívnych. Šestka je málo. To dokážu aj ľudia. 10, 11, 12 sa týka len človekov.

Skok nahor mimo stredový kanál je možný počas klinickej smrti. Nebezpečné a môže byť opäť do plusovej, alebo do mínusovej časti. Drogy umožňujú iba dočasný výstup nahor. Je to nebezpečné, pretože veľa ľudí na takýto výstup nie je psychicky a duchovne pripravených. Preto veľa užívateľov drog skončilo na psychiatrii. Ich myseľ to nedokázala ozmysliť - pochopiť a dať tomu význam.

Pozrite si najmenej tri prednášky z prvých dní seminárov na Tartárii, kde sú tieto základné veci súhrnne vysvetlené. Nájdete ich roztrieštené aj inde, ale nemusia byť v súvislosti s našim národom. Hlavne pozor na rôznych šamanov, hlavne z južnej Ameriky. Tí často vyciciavajú životnú energiu naivných bielych človekov. Ich prostredníkom u nás je napríklad Petr Chobot, ale aj iní Česi. Tiež pozor na rôznych indiánov z Indie žijúcich na Ukrajine (Vladimír Kurovský), ktorí sa tvária ako Slovania, ale tiež len vyciciavajú naivných bielych človekov. Dalo by sa pokračovať ešte dlho. Inšpiráciu a nasmerovanie ste dostali, je už len na vás, ako sa k tomu postavíte.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.