Ogar Valach 18.10.2022 12:44 Zobraziť v diskusii

Re: Michail Veličko - O vzťahu KSB ku Koránu a o vnímaní kvality života

Modi povedal/-a: VP ZSSR prišli analýzou judaizmu, kresťanstva a islamu k tomu, že existuje vlastne len Jediný Zákon, ktorý kedysi ohlasovali už Mohamed, Ježiš, Mojžiš a pravdepodobne už Achnaton, a bol ohlasovaný opakovane preto, lebo vtedajšie "elity" ho vždy prekrútili.

Preto sa nedostali ďalej, ako iba k trom najprimitívnejším svetovým náboženstvám, ktoré na Zemi existujú, z ktorého si vybrali to úplne najprimitívnejšie. Na ich mieste by som sa hanbil, lenže oni sú takí primitívni, že sa tým hrdia. Vlastne iba Blbečko, pardón, Michail Veličko. Áno, tieto tri abrahámske náboženstvá sa naozaj dopracovali k jedinému zákonu, ako inak, keď majú rovnaký základ a sú prakticky tým istým, všetky ich ovláda a kontroluje rovnaký egregor. O Konoch ani netušia, pretože pochádzajú od nejakých bytostí z deviatej úrovne. Od rôznych hospodinov, jehovov, alahov... Vybrať si niektoré z týchto náboženstiev, ktoré boli všetky určené cudzincom, nie nám, Slovanom, znamená, že ste pravdepodobne rovnakí primitívi, ktorí dosahujú najviac tretiu až štvrtú úroveň v prípade kresťanstva, alebo druhú až tretiu v prípade druhých dvoch. Keďže ani jedno z abrahámskych náboženstiev nebolo určené nám, Slovanom, ale všetky boli určené primitívom, z ktorých niektorí pochovávali svoje ženy zaživa, je znakom primitivizmu a hlúposti orientovať sa týmto smerom. Človekovia (nie ľudia) sa zameraním na tieto náboženstvá môžu len a jedine ponížiť. Ale každý má právo voľby. Všetky náboženstvá sú zlo, ale z pohľadu úrovní je to zhruba takto:

Védizmus nie je náboženstvo. Je to hlboká znalosť duchovných kozmických princípov a konanie v rámci nich. Náš, slovanský Zlatý Vek, je na úrovni 10-12 v rámci dvanásťrozmernej hry, v ktorej sa nachádzame. Slovanstvo počas poslednej Noci Svaroga, ktorá bola jednou z najťažších vôbec, bolo na úrovni 4-6, čo je stále výrazne vyššie, ako ktorékoľvek abrahámske náboženstvo.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.