Ogar Valach 19.10.2022 14:48 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:
Pořád se tady bavíte teoreticky. Dával jsem tady na toto téma video (14.10.), kde Rusové popisují, jak mohou různé druhy vznikat. Bohužel, zase se na to video nikdo nepodíval, jelikož jsem nenašel, o tom co tam ukazují a říkají, žádnou zmínku. A přitom odpovědi máte rovnou u nosu.

Konečne som sa k nemu dostal. Je to prakticky totožný pohľad s mojim. V jednej vete, život ako kolektívne dielo duchovne vyspelých bytostí. Nie je to v rozpore s prvotným tvorením Stvoriteľom, ani jeho ďalšie tvorenie, čo nie je znakom nedokonalosti prvotného tvorenia alebo Stvoriteľa, naopak. A toto zase nevylučuje tvorenie ním stvorených bytostí.

My, človekovia so živatmou, sme časticou najvyššieho Stvoriteľa. Máme preto tvorivú schopnosť rovnako ako on. Sme stvorení na jeho obraz. Ostatní to takto nemajú.

Prečo je také množstvo organizmov na Zemi? Pretože je to kolektívne dielo miliónov a možno miliárd duchovne vyspelých bytostí, ktoré každá prispela svojou trochou do kolektívneho diela, ktorého cieľom je vytvorenie harmónie a pestrosti života na Zemi. Zem samotná prispieva tiež, pretože je to od nás vyspelejšia bytosť.

Cieľom nie je len krása, ale aj schránky pre živatmy, ktoré ako napredujú, vymieňajú jednu za druhú podľa potreby, tak ako sa vyvíjajú. Na zvládnutie každého aspektu existencie na vyššej úrovni je prítomný potrebný organizmus. Čím je vývoj živatmy ďalej, tým je dlhší aj život organizmu. Človek môže žiť desaťtisíce rokov, planéta miliardy...

Znovu uvádzam video, na ktoré upozornil Rusofil, aby ste ho nemuseli hľadať.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.