dum 20.10.2022 06:38 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@dum povedal/-a:

ban povedal/-a: Navíc, jak může neotřesitelně vědět, že to něco, co nechce přijmout, v laboratořích už nebylo mnohokrát dosaženo a zopakováno, a sice v náležité kvalitě a že to není vypuštěno, abych tak řekl, do terénu.

Áno, v laboratóriách bolo viackrát dokázané a zopakované vytvorenie ľudského tvora, len to nie je vypustené, aby som tak povedal, do terénu. Taktiež bola viackrát vytvorená a dokázaná skoková evolúcia flóry a fauny genetickými manipuláciami, len to nie je vypustené do terénu.... je to omnoho reálnejšie ako darwinovská náhodná autotransmutačná postupná evolúcia či samovznik živej bunky náhodne z ničoho alebo z neživej hmoty.

A aj preto si myslím že za hmotnou históriou našej planéty stoja ' panteóny bohov, padlí anjeli, boží synovia, Dänikenovi inoplaneťánci, Anunnaki, Atlanťania, najstaršie vyspelé civilizácie atď.', nazvime ich ako chceme. A taktiež za ,evolúciou'; ktorá podľa mňa na rozdiel od vyššie uvedeného zaujímavého videa už skončila - niekedy v období Sumerov, starého Egypta, Babylonu, Mezopotámie, takže pred menej ako 10000 rokmi. Ešte postavili pyramídy, zikkuraty a pod. stavby ako pripomienky iných realít, ustanovili gp za protektora a stiahli sa do svojich dimenzií. No to je hypotéza.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.