Lin 20.10.2022 21:08 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

Znovu o Kachovské vodní elektrárně:
Výše jsme psali (včera), že na ni ukři útočí a chtějí poškodit hráz, psali jsme o evakuaci lidí. Dnes želéhad vystoupil s prohlášením, že Rusové zaminovali hráz přehrady a chtějí zatopit mnohamilionové město a další obydlené oblasti. Tak jasně... jak píší na ruských zdrojích - nejprve ukážu na viníka prstem a ozvučím, co se chystá udělat, abych to pak tajně udělala sama.
https://t.me/RVvoenkor/29846

Želéhad toto může tvrdit tak akorát pro ty své satanistické kamarádíčky, ale lidé, kteří jsou soudní, vědí, že si přece Rusové nezničí celou oblast (a ještě dál, protože vlna by postupovala po Dněpru a to není žádná říčka jako je naše Labe). A hlavně - riskovali by zatopení AE Záporoží a pak by museli řešit podobné jako Japonci na Fukušimě. Nevím jak vám - mně to logiku nedává...
Jinak - dnes měla kyjevská chunta smolný den. Rusům se na Donbase dařilo - ukrům ne. Izrael se vysmál jejich požadavku dodávat zbraně a svého politika, který o tom v rozhovoru pro média uvažoval, zesměšnili a nazvali bláznem. Špatné zprávy dorazily i z USA a kyjevská chunta zjistila, že podpora od satanistů v USA může být dočasná - co víc - může skončit již po listopadových volbách. A pro obyčejné lidi také nic příjemného, protože se mohou na několik měsíců ocitnout bez elektřiny i vody.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.