Ogar Valach 21.10.2022 14:58 Zobraziť v diskusii

Re: Možnosti budúceho vývoja západnej Európy

  1. Moslimovia na Blízkom východe sú mentálne a hodnotovo na úrovni stredoveku, ale používajú vyspelé technológie. Cieľom európskeho chalifátu je znížiť (nie zastaviť) spotrebu a nahradiť pôvodné obyvateľstvo západnej Európy prišelcami a krížencami.
  2. Priemerné IQ má klesnúť, pretože bieli sú priveľmi inteligentní na ovládanie. Bieli ľudia milujú slobodu a Slovania navyše aj spravodlivosť. V európskom chalifáte by stačili robotníci v továrňach, jadroví fyzici nie sú potrební. Jediné, čoho sa pseudoelity potrebujú zbaviť sú jadrové elektrárne, pretože náboženskí fanatici by na nich mohli niečo vyparatiť a tiež preto, lebo ak by klesla úroveň vzdelanosti okrem iného deštrukciou školstva, nemal by ich kto bezpečne riadiť.
  3. Špičkoví odborníci a riadenie by bolo v inej časti sveta, kde by sa zachovala vzdelanosť aj vysoké IQ. Tam by sa vyvíjali špičkové technológie a v západnej Európe by sa iba aplikovali, možno rukami samotných moslimov, pretože na pripojenie nejakého zariadenia niekde by stačili.
  4. Nie sú potrební vysokoškoláci a géniovia na to, aby pracovali v továrni a po práci konzumovali elekronické tovary a služby (počítačové hry, filmy, virtuálnu realitu...). Tovární by nebolo potrebných veľa, pretože automatizácia by znížila potrebu živej sily o viac ako deväťdesiat percent. Na technológie sú privykaní odmalička všetky mladé generácie. Ich zábavné zariadenie by bolo zároveň ich kontrolných zariadením, ktoré by tak či tak každý mal. Na tie milióny mobilov alebo čipov by sa prostriedky našli a aj miesto, kde ich bude mať kto vyrobiť.
  5. Islamský chalifát nie je istý preto, že aby bolo možné ho zaviesť, nemôžu spustiť občiansku vojnu v krajinách západnej Európy teraz. Nemali by zaručený výsledok a je tu aj iný silný hráč, Ruská federácia. Podpora tohto scenára zo Spojených štátov amerických je tiež otázna, pretože podmienky sa menia aj tam. A globálny primitív tu už možno nie je, alebo je neakcieschopný. Preto je to teraz v rukách miestnych obyvateľov, či a ako rýchlo sa spamätajú. Spojené štáty síce môžu vytvárať podmienky na príliv prišelcov, ale nemajú čas a ani znalosti a schopnosti zrealizovať to tak, aby bol zaručený výsledok.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.