Atom 21.10.2022 16:32 Zobraziť v diskusii

Re: Možnosti budúceho vývoja západnej Európy

Osobně za nepravděpodobnější vývoj považuji:

Ekonomický prostor Lisabon-Vladivostok bez Evropského chalífátu.

Je to rozdělení na ekonomické zóny, které je podporované GP.
GP bude chtít chalífát, aby se uchytil v Evropě, ale má to dvě proti a jedno pro.
PRO 1) Místní egregor je velmi silný a když se Evropané zbaví okovů nadnárodního řízení, těžko je někdo zadrží, ta kvalita vytvářet státnost je již v genech veliká.
PRO 2) Starý GP prohrává a bez jeho podpory s kalífát nevznikne, falešní muslimové, které místo znalosti a pochopení koránu se "klaní koberečkům" ( to ale není skutečná modlitba, to je ve smyslu nauč hlupáka modlit a rozbije si hlavu). Nejsou schopni se sami zorganizovat, viz problémy s Iránem jako novým centrem řízení, z historicky zformovaným koránem to jde těžko (opičí pracka GP) .

PROTI 1) Nicméně pro je velký morální úpadek západní Evropy, a GP těží hlavně z naší morální slabosti (lidstva a jeho podmnožin různých společností).

Poznámka:
Tím, že USA v zájmu záchrany své hegemonie (parazitického postavení) ničí Evropu také nahrává ekonomickému prostoru Lisabon-Vladivostok. Co stane až GP vyhraje nad USA nadstátní elitou je zatím pro mě zastřené, protože GP pro svou záchranu si musí podpindosníky uchovat jinak končí nemůže je porazit úplně musí tu verbeš převést jinam jinak nebude mít proti lidstvu nic v ruce.

Výhledy za mě optimistické, GP se mýlil úplně u kořene a nedosáhl svého cíle, myslel si když bude mít řízení v jedněch rukou dosáhne svého a zmýlil se (toho už dosáhl, USA nadstátní elita nic neřídila, pouze šaškovala). To řízení má, ale neuřídí to sám nemá na to, na to je potřeba "lidskost", je slabý nezralý a nezpůsobilý a možná už to i chápe (míněno úřídit zvětšující se sociální super systém, vodit dav za nos na to je stále až moc chytrý).

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.