Ogar Valach 21.10.2022 18:42 Zobraziť v diskusii

Re: Možnosti budúceho vývoja západnej Európy

orimak1 povedal/-a: Dobre , ale čo tým etnikom ktoré už v západnej časti Európy je a bude mať veľa deti , t.j. Čo bude o 25 rokov ?

Rozumným a zmysluplným riešením je globalizácia podľa Ogara. Nevymyslel som ju. Odkukal. Pred pár tisíckami rokov fungovala a zaviedli ju v predstihu naši predkovia, pretože prichádzala Noc Svaroga. Len tak dokázali zabezpečiť naše prežitie. Aj keď je tu už Ráno Svaroga, zatiaľ je stále aktuálna.

"Každý národ sa vráti tam, kde sú jeho korene. Belosi z Austrálie do Európy. Austrália patrí aborigincom. Belosi zo Severnej Ameriky do Európy a Ázie, černosi do Afriky, aziati do juhovýchodnej Ázie, hispánci do Južnej Ameriky. Severná amerika patrí severoamerickým indiánom. Budeme sa priateliť, pomáhať si, spolupracovať, navzájom sa učiť a inšpirovať, ale nebudeme sa miešať. Len tak sa zachová diverzita vo svete. Takáto forma globalizácie je dobrá a správna pre všetky národy. Každý národ je na inom stupni kultúrneho, vzdelanostného, technologického a duchovného vývoja. Každý národ preto potrebuje pre svoj rast niečo iné a má vlastné tempo. Aby sa mohol každý národ rozvíjať u seba doma svojim vlastným spôsobom a svojou vlastnou rýchlosťou a aby nikto nedoplácal na toho druhého. Učiť chytať ryby, ale nie kŕmiť jeden druhého."

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.