Lin 21.10.2022 20:11 Zobraziť v diskusii

Re: Možnosti budúceho vývoja západnej Európy

Ráda bych připomněla, že kalifát je plán. A každý plán se může operativně změnit - nebo do něj zasáhne "faktor fň" - a plán je v háji. Už takhle se plán změnil nejméně 2x a dá-li Bůh, všechno může být jinak. To video jsem dávala hlavně kvůli predikci Zaznobina - a k porovnání. Ta predikce byla dle mého dobrá a i dneska je v Evropě učiněno mnoho kroků, aby ten plán takto proběhl. Jenže... je tu i Putin (který chápe) a již několikrát jim do toho plánování hodil vidle.
Zopakuji pro ty, kteří nepamatují nebo "chyběli": :)
Válka v Sýrii a IS (= Islámský stát = schválně ty hrdlořezy nazvali státem). Ze Sýrie měli přes Turecko postupovat do Evropy a tu si měli podmanit. A co se stalo? Rusko posílá své jednotky a IS rozpráší, takže nemá kdo táhnout na Evropu. Pamatujete na ten řev amíků o "teroru Ruska", o "nerespektování mezinárodního práva" a všechny ty další blbosti? Bohužel - dost těch hrdlořezů se dokázalo skrýt pod americká křidélka a poslední dobou už zase vystrkují růžky. Dokonce bojují i na UA - asi aby nevyšli ze cviku. Ale jejich síla už není taková, jako když dobývali celý Střední východ (a dařilo se jim jen díky podpoře satanistů).
Tehdy si taky Putin "přitáhl" Erda blíže k tělu - jako se to dělá s každým nepřítelem, o kterém chceme mít přehled. Co mu slíbil nebo čím pohrozil - to se můžeme domnívat, ale nejméně jednou mu Rusové zachránili život, když ho chtěla pátá kolona (turecká) na povel satanistů oddělat. I Rusové dostali výstrahu, aby se do věci nepletli a to teroristickým útokem na jejich velvyslance v Turecku. Otvíral tehdy nějakou výstavu a někdo po něm hodil bombu.
A pak další dějství = Kurdové. Pamatujete, že jim amíci slíbili vlastní stát? Kurdové pak nadšeně bojovali na jejich straně proti Syřanům i Rusům - a Erdo byl pěkně vylekaný. Nyní se zas musíme ptát, čím ho amíci přitiskli ke zdi, že nakonec z Kurdistánu sešlo a Erdo se od té doby "mlátí" na obě strany = jak na "západní", tak na ruskou (východní).
Z toho plyne, že plán sice je, občas se podniknou nějaké kroky - ale výsledek zdaleka není jasný. Určitě taky bude záležet na tom, jak to dopadne na UA a jak se lidi (hlavně v západní) Evropě zmobilizují. Klidně to může dopadnout tak, že muslimské země sice vytvoří nějaký pevnější svazek, ale ne v Evropě. Podobně, jako může dojít k pevnému svazku zemí Evropy, může dojít k tomu samému na území Blízkého východu, popř. i sev. Afriky.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.