Modi 21.10.2022 21:06 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

@Kancelar povedal/-a:
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/644437-odzvonilo-anonymnym-hejterom-na-webe-nenavist-musi-mat-meno-zhodli-sa-politici/

Odzvonilo anonymným hejterom na webe? Nenávisť musí mať meno: Tresty sú dané, treba ich vymáhať.
Zločin z nenávisti, aký u nás nemá obdoby. Minulý týždeň otriasla Slovenskom dvojnásobná chladnokrvná vražda. Násilným spôsobom prišli o život dvaja mladí ľudia patriaci do LGBTI+ komunity. Strelec Juraj Krajčík ml. dlhodobo zverejňoval svoje extrémistické názory na sociálnych sieťach pod rôznymi pseudonymami.

Neviem, či si uvedomujú tu opičiu pracku ale povinnosťou písať pod vlastným menom a prieviskom spravia zraniteľnejšími aj tie komunity na sociálnych sieťach, ktoré sa snažia chrániť. Nie v tom zmysle, že niekto ich bude šikanovať na sociálnych sieťach, ale keďže budú mať meno a priezvisko, tak si na nich môžu posvietiť aj osobne a šikanovať ich v osobnom styku, ak dotyčného poznajú osobne, veď na internet nepíšu svoje názory len hejteri, ale aj podpindosníi a rôzni úchyláci.
Druhá vec je že pod podobnými zámienkami môžu tlačiť ľudí do prijatia povinnej digitálnej identity a podobných vecí. Uťahovanie šrobov.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.