Ogar Valach 22.10.2022 18:52 Zobraziť v diskusii

Re: Úvahy o Bohu a Vesmíre

Všetci máme jedného Stvoriteľa, v zmysle toho istého? Nie, nás stvoril niekto iný ako ostatných. Nás stvoril najvyšší Stvoriteľ zo slova, čo máme priamo vo svojom názve (Slovania). Iných nižšie bytosti z toho, čo už bolo stvorené (klonovaním, úpravami genetického kódu...).

Sme rovnakí a líšime sa len charakterom a mravnosťou? Nie, líšime sa aj charakterom a mravnosťou, ale aj svojou podstatou, tým, kým sme. Boli sme stvorení na obraz nášho Stvoriteľa. Sme živatmou, časticou Stvoriteľa, a máme jeho tvorivé schopnosti. Len my mám právo tvoriť fyzickú realitu myšlienkou, čo aj dnes a denne robíme a čo naši nepriatelia, ktorí túto schopnosť nemajú, pod lžou zneužívajú proti nám samým, čím neporušujú Kony Všehomíra a nepostihne ich za to tresť. Aj súhlas vylákaný klamom je prejavom slobodnej vôle.

Ďalšia vec, ktorú treba spomenúť, je, že karma sa síce musí vždy odpracovať, ale nemusí ju odpracovať ten, kto ju vytvoril. O tom je preberanie cudzej viny na seba pri obrade v katolíckych kostoloch, alebo tzv. kolektívna zodpovednosť počas pandémie, keď ľudia preberali zodpovednosť za pandémiu, ktorú spôsobil niekto iný umelým vírusom a reštrikciami. Ale ľudia bez rozmyslu skákali na lep. Keďže máme tvorivú silu, každé jedno slovo bieleho človeka má význam. Každé jedno naše vyrieknuté, ale aj myslené slovo má význam.

Naši nepriatelia nám dávajú ponuky, napríklad na pandémiu, vojnu, digitálny koncentrák, ktoré keď aktívne neodmietame prehláseniami v duchu alebo nahlas (odmietam, nesúhlasím...), nadobúdajú z jemnohmotného sveta právo na realizáciu. Toto si málokto uvedomuje, ale je to zásadné. My sme vytvorili tento svet. Všetko sme to dopustili, pretože počas Noci Svaroga sme boli nevedomí. Ale už nie sme. Je tu Ráno Svaroga a sú tu už aj informácie. Každý môže vedieť a je jeho zodpovednosťou vedieť a šíriť informácie ďalej. Ako s nimi kto naloží je už jeho zodpovednosť.

Čo je to živatma? Živatomárna častica - častica Stvoriteľa. Alebo aj živá tma. Tma, nie temnota. Tma, ako nekonečný potenciál. Ako čistý papier, na ktorý je možné nakresliť čokoľvek. Nekonečný živý tvorivý potenciál. A živatmu máme, alebo ňou sme, len my, bieli človekovia. Nikto iný. Sme si rovní, ale nie sme rovnakí.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.