dasa 24.10.2022 12:26 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

Vyhlásenia Antona Krasovského nie sú otázkou toho, či je to odporné, ale prečo sa to stalo

Je ľahké vidieť problém v niekom, ale je veľmi ťažké ich vidieť u seba.
https://zona.media/news/2022/10/24/sk
A tak dnes nechcem hovoriť o Krasovskom. Čo o ňom môžem povedať, všetko je s ním jasné. Poďme hovoriť o tomto probléme na vyššej úrovni.
Vedúci ICR Alexander Bastrykin dal pokyn vedúcemu Vyšetrovacieho výboru pre Moskvu, aby predložil správu o situácii s vyhláseniami Antona Krasovského, že je potrebné "utopiť ukrajinské deti, ktoré veria, že Rusko okupuje Ukrajinu," uvádza tlačová služba ministerstva. "V sociálnej sieti sa jeden z používateľov obrátil na vedúceho investigatívneho výboru Ruska Bastrykina so žiadosťou o kontrolu vyhlásení novinára Antona Krasovského. Novinár v éteri urobil niekoľko tvrdých vyhlásení" Predtým bol Krasovsky suspendovaný z vysielania na RT. Šéfredaktorka RT Margarita Simonyanová označila Krasovského vyhlásenie za divoké a nechutné "V tejto chvíli prerušujem našu spoluprácu, pretože ani ja, ani zvyšok tímu RT nemôžeme dovoliť ani myšlienku, že jeden z nás je schopný zdieľať takýto herný blesk," napísala. Anton Krasovsky sa už za svoje slová ospravedlnil:
"Počúvajte, som naozaj v rozpakoch, že som nejako nevidel túto hranicu. O deťoch.
No, stáva sa to takto: sedíte vo vzduchu, ste nesení. . .
https://politikus.info/v-rossii/147682-vyskazyvaniya-antona-krasovskogo-vopros-ne-v-tom-chto-eto-merzko-a-v-tom-pochemu-eto-sluchilos.html

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.