Lin 25.10.2022 10:02 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Kongresmanka Claudia Tenney v rozhovoru pro Fox News řekla, že prezident Biden neřídí vůbec nic, natož USA. Za Bidena ve skutečnosti vládne "stínová vláda" a vládní úředníci- Bidena jen nastrkují jako maňáska. Podle ní ( a nejen ní) není Biden vůbec způsobilý na tak odpovědnou a náročnou práci a měl by se co nejdříve podrobit testu způsobilosti..
https://rusvesna.su/news/1666635970
Mezi tím však Biden stihl další ostudu a to včera, kdy se opět ztratil v zahradě Bílého domu. Navíc opět nazval Kamalu Harris prezidentkou USA a podivně jí blahopřál k narozeninám.
https://rusvesna.su/news/1666676506

Z toho můžeme usuzovat, jak důležitým a výhodným bylo Bidenovo zvolení pro určité "mocenské skupiny" v USA. Není nic lepšího než dementní prezident, za kterého se schovají.
Na jednu stranu loutka Biden umožňuje zákulisí dělat si co chce a zůstávat "ve stínu" - na druhou stranu - jakoby opičí prackou - ztrácejí USA ve světě svou moc a reputaci. A obávám se, že ji velice dlouho nezískají zpět.
Saúdskoarabský korunní princ již s Bidenem jednat nechce, protože pochybuje o jeho inteligenci či vůbec zdravém rozumu. A prince to uráží jednat s takovým člověkem. Svěřil se svým poradcům, že na něj nezapůsobil už v administrativě B.Obamy. Pokud chce princ cosi "řešit" s USA, obrací se raději na D.Trumpa. Zdroje blízké saudskoarabské vládě uvedly pro Wall Street Journal, že v červenci na setkání v Džiddě měli přítomní saúdští představitelé pocit, že Biden tam nechce být a nemá zájem o politické diskuse. Vztahy mezi vládami obou zemí jsou nyní na bodu mrazu...
https://rusvesna.su/news/1666668383

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.