Rusofil 25.10.2022 16:49 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Číny

Ještě k vyvedení Chu ze sálu. Chu byl představitelem Chazarů v Číně. Právě přes něj a jeho suitu šli peníze do USA na podporu Ukrajiny. Jeho vyvedením bylo USA vzkázáno, že další peníze již nebudou. Když Chu vyváděli ze sálu vyměnil si pár slov se Si. Co si řekli, bylo odečteno z jejich rtů. Chu řekl: " Budeš toho litovat" Si mu odvětil: "Uvidíme". Načež dva, kteří seděli poblíž, se zeptali Chu, jestli chce mít problém se srdcem, při východu se sálu. Ten pochopil a dál již neprotestoval.

Historka má pokračování ve Švýcarsku. Tam Kolomojský, jako představitel Chazarů, přítomný na jednání požadoval po Rusku vyplacení chybějícího trilionu dolarů, který od Číny nedostanou. Sliboval, že za to zajistí, aby se Ukrajina vzdala. Asi víme, co jim Rusové odpověděli. Tůdle.

Rusové dali USA jisté podmínky (telefonát Blinkina se Šojgu), které mají platnost do 31.10.2022
Pokud nebudou akceptovány, další postup byl Putinem předveden na střelnici, při návštěvě mobilizovaných. Při střetnutí s jedním vojákem se ho zeptal, jak se jmenuje, ten odvětil, že Voloďa. Pak mu Putin podal ruku, načež si voják sundal rukavici a podal ruku Putinu. Sundaná rukavice znamená, že teď se bude boj odehrávat již bez rukavic. Rukavice jsou sundány. Po tomto setkání šel Putin na střelnici, kde si 2x vystřelil z pušky ostřelovače.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.