Rusofil 28.10.2022 06:59 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

@orimak1 povedal/-a:
Len taký malý dodatok - nebránili pretože nebola im v rozhodujúcom momente ponúknutá možnosť osvojiť si a používať KSB , v praxi , čo je mimochodom aktuálne ešte aj dnes. Predsa Československo sa nelikvidovalo horúcou zbraňou . A boli sme zradení všetci , верхушкой.

Vůbec ne, bojovali. Důležité je, co si pod bojem představuješ. Není to vzít do rukou pušku. Bojovat znamená systém ignorovat, nepodporovat, dělat si své. Starat se o rodinu a to co člověka dělá Člověkem. Přitom protivníkům vysvětlovat, jak to je a nechat to na nich, aby si to přebrali. Některým to došlo až teď.

Ti, kteří viděli, kam to spěje, nebyli vyslyšeni, byli vystavení posměchu a podupáni těmi, kteří s klíči a vlajkami EU směřovali k světlým zítřkům. Hluší neslyší, i když jim to trhá ušní bubínky. Takových byli miliony, ale maximálně 100 tisícové tlupy na náměstích byly jak smyslu zbavené. Víš jakou bezmoc jsem cítil, když jsem to viděl a vysvětloval lidem, kam to povede? Byl jsem za blázna. Tak neříkej všichni. Každý by měl mluvit za sebe a nevymlouvat se na to, že tady nebyla KSB. Jak to, že byli lidé, kteří i bez KSB pochopili o co jde?
Dnes tady KSB je a co? Vidíš tady, že by se kormidlo událostí otáčelo zpátky, ke zdravenému rozumu? Naopak, z lidí se dělají zvířata a zvířata se humanizují. Současná elita se snaží udělat rovnítko mezi zvířetem a člověkem. A jsou i tady takoví, kteří tomu tleskají.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.