orimak1 28.10.2022 16:49 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Budem sa snažiť vysvetlovať krátko .
Moja odpoveď bola smerovaná a viazaná ,ako pokračovanie príspevku Quílgena , kde sa mi pri písaní nevedomky podarilo vynechať “o”.( malo byť neobránili), pretože odpovedal som z telefónu s malou klávesnicou a mojimi hrubými prstami.
Nikde som nepoužil slovo “bojovať” a v dobe “cinkania kľúčov” mnou spomínaná KSB , verejnosti na uliciach v rozhodujúcom momente v Československu ponúknutá nebola. Určite sa s ňou stretli ľudia z prognostických ústavov a tajne služby , ale to si iba domýšľam. Ja osobne som o nej ešte samozrejme nevedel. Intuíciu som mal a preto ja osobne som “ necinkal klúčami”, bol som pre okolie čudák.
ČSR bola rozložená nehorúcou zbraňou. Puška je zbraň horúca , ale ja som mal na mysli “ideológicky”, ako celkovo.
Boli sme všetci zradení Верхушкой - mienil som elitu hlavne v Rusku ( Gorby a spol). Celá zrada šla odtiaľ a až potom v krajinách RVHP a u nás - takto šiel proces, ktorý začal už dávno pred kľučovym riadeným prevratom. Samozrejme to všetko viem aź teraz “ až po boji”. To všetko na vysvetlenie a na margo iba mojich slov v predošlom mojom príspevku a kde hovorím iba za seba.
Patrím medzi tu sortu ľudí o ktorých Vy píšete.( myslím výsmech , podupaní atď.., zrovna v časoch prevratu).
Za čudáka a podivína má ináč pokladá moje okolie aj dnes, ale nebránia sa komunikácii-čo je dobré.To čo Vy píšete , to ja sám vo svojom okolie prevádzam , doteraz sa mi podarilo dohnať ľudí k zamysleniu sa , čo je tiež dobre. No k ničomu ich neprinútim.
Dnes tu KSB je , a aj pre verejnosť no ľudia stále nechápu , že cinkaním, zmenili systém ktorý je horší a kým sa to nezmení , kým ľuďom nedôjde ,čo stratili , nepohneme sa , či sa nám to páči ,alebo nie. Všetko čo som napísal , píšem iba za seba .
Chcel som krátko - nepodarilo sa mi.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.