Kancelar 29.10.2022 08:37 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Manzel Nancy Pelosi je v nemocnici, zautocili nanho kladivom v ich dome.

https://edition.cnn.com/politics/live-news/nancy-pelosi-husband-paul-attack/index.html

Muž, ktorý údajne v piatok ráno napadol Paula Pelosiho, by mal byť v utorok obžalovaný, uviedla v piatok večer na Twitteri okresná prokurátorka v San Franciscu Brooke Jenkinsová.

David DePape je obvinený z toho, že vošiel do Pelosiho domu a udrel ho kladivom.

"Pri tomto vyšetrovaní úzko spolupracujeme s federálnymi a miestnymi partnermi z oblasti presadzovania práva. V pondelok predložíme viacero obvinení z trestného činu a očakávame, že DePape bude v utorok obžalovaný. DePape sa bude zodpovedať za svoje ohavné zločiny," napísala.

Šéf sanfranciskej polície William Scott uviedol, že podozrivý je od piatkovej noci stále v nemocnici, ale bude umiestnený do väzby na základe obvinení z trestného činu.

Dal som DePapeho do googla a vyhodilo mi to tuto fotku:

Zase nejaky happening v SanFrancisku, pomyslel som, ale je to naha svadba Gypsy Taub a Jaymz Smith. Neviem kto su, je to zrejme nepodstatne, fotky z tej svadby su tu: http://www.naturistdirectory.com/a/1124/Gypsy-Taub-and-Jaymz-Smiths-nude-wedding-at-San-Francisco-City-Hall (ale pozor, fakt su tam nahy ludia)

Vyzera to skor, ze DePape bol demokrat/uchylak, ale samozrejme pisu, ze to bol konspirator a praviciar. Neviem, ako praviciar by som na taku "svadbu" nikdy nesiel. Je tu ista podobnost s bratislavskym teplarenskym vrahom. Hlavne medialna.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.