Rusofil 30.10.2022 09:18 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

To, co jsem psal minule, že západ má čas reagovat na požadavky Ruska do 31.10.2022, se naplnilo. Dohoda je uzavřena. Rusko se stalo v globální válce vítězem. Státy, které jen "štěknou" po Rusku, ucítí sílu Ruska. Rusko se domluvilo s Vatikánem, který financoval Azov, a Azov se dál nebude angažovat v bojích proti Rusku. Dohoda se povedla i s elitou USA. Rozhovory se vedly celou dobu konfliktu s Ukrajinou. Projekt Ukrajina je uzavřen. Evropa je určena k úpadku.
Při domluvě s Vatikánem se Ukrajina neúčastnila. Rusku připadne Charkovská, Černigovská oblast, Odesa. Na ostatních částech Ukrajiny budou rozmístěna Ruská vojska. Ukrajinci, kteří emigrovali byli vyzváni, že pokud mají zájem o státnost zbylé Ukrajiny, aby vytvořili vládu v exilu, teď je ten pravý čas, na to, aby převzali vládu po suitě Zelenského. Izrael a VB vypadli ze hry.
Ministr zahraničních věcí VB jel s prosíkem do USA a ti mu ukázali, že má jít prosit do Ruska.
Orbán je s Vatikánem i Ruskem. Je určeno, že vznikne nové R-U. Rozpad EU bude po protestantsko -katolické linii. U protestantů bude hodně špatně. Rozpadne se i Německo na západní i východní část. V EU se bude znárodňovat.
Elita Ukrajiny je odsouzena, Zelenský, pokud přežije, bude sedět.
Upokojena byla i USA. Republikáni dosáhnou vítězství. Konec liberalizmu. Konec koncepce Schwaba a digitálního koncentráku. Rusko bude u sebe přijímat Německou aristokraci. Izrael vypadl ze hry. V Izraeli bude moc horko. Všichni, kdo tam utekl, budou litovat. Kypr má být celý Turecký.
Putin poslal VB do zadku. Byla zveřejněna zpráva o tom, že VB uskutečnil útok na SP2. Tajwan připadne Číně mírovou cestou. S Japonskem bude uskutečněn krátký proces.
Na příkladu Sobčak bylo ukázáno, co bude s liberály v Rusku.
Speciální zpráva o Chersonu. Nebezpečí bylo zažehnáno. EU a USA se budou řídit pokyny z Ruska. Twitter je první vlaštovkou.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.