Lin 30.10.2022 10:36 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

@Rusofil povedal/-a:
Rusko se stalo v globální válce vítězem. Státy, které jen "štěknou" po Rusku, ucítí sílu Ruska. Rusko se domluvilo s Vatikánem, který financoval Azov, a Azov se dál nebude angažovat v bojích proti Rusku. Japonskem bude uskutečněn krátký proces.

Moc hezky se to čte - to ano. Jenže já tomu pánovi zrovna moc nevěřím. Nerozumím, kde ty informace vzal, nesedí mi to. Azov financoval Vatikán? Já celou dobu myslela, že oligarcha židovského původu Kolomojský. Jak jdou dohromady židé a Vatikán? A rozpad EU po náboženské linii (tj. prostestanti x katolíci)? Pak by bylo hodně špatně i u nás, protože - i když se to nezdá. jsme spíše protestantského založení a katolíci - obzvláště Vatikán - nás vždy jen nenáviděli.
A ruské kontingenty po území celé UA? Možná... ale osobně se mi to zdá jako velmi nepravděpodobné. V současné době, v tuto dobu, protože Rusko má spoustu problémů doma a těžko by zvládalo řešit ještě problémy venku u jiných. Právě kvůli Polákům a Maďarům. Co jsem nedávno četla, želéhad má už připravené veškeré dokumenty k "dočasnému obsazení Polskem" - ve známých oblastech (ty, které po víc jak 300 let Polsku patřily).
Nic ve zlém - jen že mi to přijde jak zpráva od "sorša fal".

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.