Rusofil 30.10.2022 10:52 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

Lin povedal/-a: Moc hezky se to čte - to ano. Jenže já tomu pánovi zrovna moc nevěřím.

Souhlasím. Ale tak máme možnost konfrontovat skutečnost s nastávajícími událostmi. Mám zato, že ohlášeni prodeje Twitru za 44, by to mohlo potvrzovat.
Kolomojský také není subjekt, ale objekt, který je řízen. Není důležité odkud jsou peníze, ale kdo dal pokyn. Víme, že všechna náboženství patří pod stejnou prioritu řízení, a že jsou řízena z jednoho konceptuálního místa.
Jinak, skvělé čtení do dnešního dne, kdy jsme se dozvěděli výsledky Slovenských voleb a vládne tady trochu ponurá nálada. Já tady celý den sleduji Slovenskou TV a slyším nadávky rodičů. Včera jsem je vezl k volbám (86,84) a byli v bojovné náladě, ve volební místnosti potkali kamarády, kteří také šli s heslem: Vyhrajeme!
Za primátora volili člověka z naší ulice, kterého znají osobně a moc si ho chválili. Do VUC na moje zděšení nevolili Smer ale Hlas. Když jsem se zeptal proč, tak prý nevěděli, že tam někdo ze Směru kandidoval, jelikož ze Směru jim nedorazily do schránky žádné letáky! Já žil v domnění, že Směr je pro ně jasná volba, a stalo se, co se stalo. Jinak jsem jim musel dát vysvětlující lekci, jak volit, jelikož v tom měli pěkný chaos.

Ještě k tomu pánovi. Již ho podchytil i Pjakin a dostal od něj přednášku na téma kaleidoskop a mozaika. Vyslechl jsem si ten pořad, kde se ten chlapík s tím pasoval a chtěl lidem přinést o tom znalosti, ale popletl to. Je vidět, že sám v tom ještě tápe.
Dále jsem pochopil, že ta videa, která vydává, nejsou autorská a je spíš mluvící hlavou, někoho hoodně vysoko postaveného, kdo vidí za kulisy a chce podpořit Ruského ducha. Nemám tušení o koho jde, ale právě z této strany došly ke mě moc zajímavé informace. Samozřejmě, je tam určitá míra pochybností. To jen na okraj.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.