Lavazza 30.10.2022 15:27 Zobraziť v diskusii

Re: Komunálne voľby a voľby do VÚC

Ešte prídem Dannyho, v mnohých bodoch sa nedá nesúhlasiť a odzneli aj vyššie:

SAMOSPRAVNY DEBAKEL / LABUTIA PIESEN 🤔

No. K veci a priamo.

Ako som vravel - komunalky/VUC nie su o stranach , su o ludoch, ale – parlamentne strany ukazali, aky maju vplyv.

Silny. Jedovata huba menom liberalizmus na podhubi menom korupcia rastie skvele, zatemnuje mysle ludi, usadza sa, rozpina sa.

Zmanipulovane volby?

Pocul som par sialenych pribehov o tom , ako v niektorych okrskoch prevladal chaos a ludia nevedeli co robia ako koho volia ale…musel by som tam byt a ked uz aj – naco? Ved ludom je to aj tak jedno. Teda – minimalne ucast o tom hovori. Katastrofa.

Ucast – nizka. Nezaujem. Apatia. Matovicova mafia dostala ludi tam kam chcela. Aby venovali vsetok cas prezitiu, vysivaniu LGBT vlajok a sledovaniu homosexualov v novej casti Love Islandu na Markize. System 1%parazitov na 99%hostitelov funguje dokonale.

Zilina – Jurinova. OLANO-ockovacia mafia. Faul jak rampa. Trencin – slizoun Rybnicek, ktory by najradsej ockoval aj dazdovky, ak by sa dalo, ale obete po ockovani uz nevidi. Nevadi, ludia ho chcu zase. Kosice detto. Trnava detto. Nitra detto. Falosne usmevy, zlodejina, deviacia, fet, korupcia. Tie najhorsie ludske vlastnosti su v jedincovi nasobene peniazmi. Potom niet divu, ze zlocincov je tazke dat prec z pozicii. Kto ich ohrozi, je umlcany, alebo uplateny.

V Banskej Bystrici bude nadalej prekvitat Lunterove rodinkarstvo a kseft s umelo udrziavanym sudnym procesom medzi Bystricou, Lucencom a Zvolenom. Jedine, co vam na to treba, je pravne zastupenie z kruhov okolo Caputovej ( cize Soros/via Iuris/ Progresivne Slovensko ), jedno sedenie na kavicke mimo vsetkych oci a tunel sa rozbehne.

Droba - ten isty vzorec, ta ista ulievaren, len ina firma - Arriva.

Nemyslim si, ze komunalky boli zmanipulovane.

Stacilo zmanipulovat cast naroda.
Manipulacia funguje, ak ma dobry pribeh, silne medialne zazemie a za povrazky tahaju napriklad Soros a specialny prokurator. Potom staci v hlavnom meste napriklad taka Zámocká a Gayáreň - 3 tyzdne pred volbami a Vallo moze dalej zamestnavat extra 800 ludi ( vsetcia jeho LGBT kamarati ), ulievat desiatky milionov, a podpisovat projekty CIA/Eset-u. Kusy ako kontrolovana opozicia zahral svoju partiu.

Co sa tyka parkovania – Bratislavcania – cakaju vas este krusnejsie casy. Ak aj budete mat kde parkovat a budete si to moct dovolit, v ceste vam budu zavadzat Pride-pochody pedofilov a ludskych psikov s penismi na cele. Bratislava je proste zmetastazovana.

Dve veci ale presli , mimo samospravu.

Vo Varine bude nadalej ulica pomenovana po prvom slovenskom prezidentovi Tisovi, fanaticky dav nenasiel podporu, podporu nasiel zdravy sedliacky rozum.

A na Sliaci v referende nepresla americka zakladna, comu tlieskam. Ludia nechcu americke vojny, chcu mier.

Zmena, AK príde – snad coskoro čoskoro, bude krvavá, veľmi bolestivá.
Na jednej strane je to volebny debakel, na druhe strane – sme blizsie kolapsu.

Ma este narod sancu spamatat sa z apatie a pochopit ze tie rozkradacky a pochody uchylakov s penismi na cele, v psich maskach a s 5rocnymi detmi NIE su dosledok nejakych ‘nackov’, Fica, Putina, Kocnera a globalneho oteplovania?

Teraz by mal zacat naozajstny boj za nas, za Slovensko....tieto volby berme ako lakmusovy papierik a velke varovanie.

A znova opakujem - komunalky/VUC nie su o stranach , su o ludoch. O stranach su parlamentne volby. Tam sa este len bude lamat chleba.

Snad budete pripraveni, pretoze lib-mafia bude. Kampane, Dominion, nahle a vhodne vrazdy, Lipsic/Hamran prvi na mieste cinu s uz prichystanymi rozsudkami, Dennik N zadarmo na strednych skolach, kde zacina ta najtvrdsia indoktrina, Policia SR a ich tovaren na hoaxy na Facebooku, proste cokolvek co zabere na masy…

Nadalej si myslim, ze neplati ze ‘Aaach jaj, Slovaci su ale sprosti narod..’

Len je vela Slovakov zmanipulovanych a jednoducho je im milsie zit za judassky gros a zradit blizneho svojho, nez zit v dusevnej slobode a budovat nieco pre seba, na svojom uzemi.

Dakujem tym, co volit isli, budem nadalej vidiet narodne a citit socialne. Nadobudol som nove kontakty a pokracujem v praci.

DK 👌🏻

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.