Ogar Valach 30.10.2022 16:28 Zobraziť v diskusii

Re: Komunálne voľby a voľby do VÚC

Fakír hrá na píšťalke a nezanedbateľné množstvo ľudí sa vlní ako had presne tak, ako si to fakír želá. Sú zhypnotizovaní (zámerne nepíšem že j***utí).

Po druhej svetovej vojne Nemci vyplakávali, že vraj o zločinoch ich fašistov nevedeli, že nevedeli o koncentračných táboroch, a pod. Hlúposť. Kto chcel, ten vedel.

Vraj stačí kritické množstvo prebudených, aby nastala zmena (10%). Ukazuje sa, že nestačí ani väčšina. Tridsať percent zblbnutých ľudí dokáže stiahnuť na dno zvyšok spoločnosti.

Keď som Oraclovi po parlamentných voľbách na blogu napísal, že Slovensko si bude musieť vyžrať čo zvolilo, zablokoval ma, pretože vraj šírim porazeneckú náladu a on vypisoval hlúposti o tom, že je to vlastne dobre, že sa tam dostal Igor Matovič s ostatnou liberálnou bandou. Takýto je ten "náš" Oracle vizionár. Prakticky žiadna predpoveď mu nevyšla a keď, jednalo sa o náhodu. Po voľbách v Spojených štátoch amerických s Brbletusom vypisovali hlúposti, že Donald Trump má spolu s patriotmi v armáde "zázračný" plán a že prevezme moc. Keď sa nestalo, upli sa obidvaja na napadnutie volieb na súde a že už to bude, že už prevezme moc. A čo sa stalo? Stalo sa presne to, čo opäť písal Ogar, že liberáli aj u nás budú na koni a že aj keď si veľmi želám, aby Trump prevzal riadenie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa to nestane. Takže Ogar mal zase pravdu a miestna KSB smotánka drístala a hladkala si svoje nabubrelé egá.

Dnes radšej budúci vývoj u nás predikovať nebudem. Voľby sú ukazovateľom, kam sa uberáme a nie sú náznaky na zmenu. Zatiaľ. Prepásli sme možnosť, aby sme liberálov vypratali po dobrom. Oni sami neodídu a budú sa držať zubami nechtami. A zachraňovať nás nikto nepríde.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.