Ogar Valach 30.10.2022 19:07 Zobraziť v diskusii

Re: Vízie budúcnosti, predpovede a proroctvá

Schumannova rezonancia [Biosféra]:
"Ak do konca minulého storočia bola frekvenčná rezonancia Zeme stabilne na 7,83 Hz a ruská orbitálna stanica v júni 2014 prvýkrát zaznamenala frekvenciu 8,5 Hz so špičkami do 16,5 Hz, potom v januári 2017 Schumannova rezonancia prekročila hodnotu 36 Hz."

Kp index geomagnetickej aktivity nenápadne upravili [Biosféra]:
"Na Zemi sa začala geomagnetická búrka na úrovni Kp 4, ale teraz NASA zmenila gradáciu sily magnetických búrok a urobila úroveň Kp 4 „normálnym stavom zemskej magnetosféry“."


Niečo sa deje a má to svoj pôvod vo vesmíre. "Elity" nechcú, aby sme o tom vedeli, ale z nejakého dôvodu sa ponáhľajú a snažia sa dosiahnuť svoje protiľudské ciele čo najskôr (génová manipulácia, vojna proti Rusku na Ukrajine, veľký reset, agenda 2030...).

Shumannovu frekvenciu, ktorá podľa niektorých nárazovo stúpa až na 150 Hz (!) merajú len do určitej úrovne (asi do 15-30 Hz) a všetko nad túto úroveň je mimo stupnice, takže sa nedozvieme o týchto obrovských výkyvoch v tisíckach percent.

Magnetických búrok je čoraz viac a sú čoraz silnejšie, preto aby sme tomu nevenovali pozornosť a nekládli nepohodlné otázky, upravili stupnicu tak, aby tieto neobvyklé javy boli považované za bežné.

Čo sa deje? Skončila Noc Svaroga a na Zem dopadajú energie z hĺbky našej galaxie, na ktoré reaguje slnečná sústava, slnko a Zem. Žiadna človekom spôsobená klimatická zmena, po starom globálne otepľovanie, ale prebúdzanie vedomia človeka, ktorému sa snažia stoj čo stoj zabrániť génovou manipuláciou a elektromagnetickým smogom (5G siete, šírenie strachov - vírus, vojna, nedostatok energií, hladomor...). Zlatý Vek síce s istotou príde, ale nie každý sa do neho dostane. Preto na sebe duchovne pracujme a zbavujme sa negatívu v podobe strachov, karmy, nezvládnutých skúšok, nedoriešených vzťahov...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.