dasa 31.10.2022 11:56 Zobraziť v diskusii

Re: Európska únia

InfoBrics: Evropa se řešila před začátkem zimy „v tichosti opustit“ Ukrajinu .
Evropa s příchodem zimy „v tichosti opouští“ Ukrajinu. Tento názor vyjádřil v článku pro InfoBrics výzkumník mezinárodních konfliktů Uriel Araujo. PolitRussia publikuje exkluzivní převyprávění materiálu
26. října úřady Spojených států uvedly, že nevidí žádné vyhlídky na mírová jednání, která by ukončila ukrajinský konflikt. Washington zjevně zůstává věrný své strategii: podporovat Kyjev, dokud nedosáhne takzvaného „vojenského vítězství“. Tento úkol je však stále nemožnější, vzhledem k problémům, kterým USA a jejich spojenci čelí.
Blížící se evropská zima a nadcházející americké volby v listopadu vrhly na mezinárodní proukrajinskou koalici studenou vodu.

Expert poukázal na to, že se Spojeným státům nepodařilo izolovat Rusko na mezinárodním poli a dokonce i americký spojenec – Indie – s Ruskou federací nadále spolupracuje. Země Jižní Ameriky, Afriky a Asie viní z protiruských sankcí zdražení pohonných hmot a výrobků. V tomto ohledu se země Evropy staly hlavními partnery Spojených států při vyvíjení tlaku na Rusko, ale také začaly vyjadřovat své pochybnosti o aspiracích Washingtonu, zejména s příchodem zimních mrazů.
„Klíčové státy jako Francie, Německo a Itálie vykazují známky toho, že jejich vůdci pochybují o možnosti porazit Rusko. Ve skutečnosti lze dokonce říci, že Evropa v tichosti opouští Kyjev,“
píše Uriel Araujo. . .
https://politros.com/23725044-infobrics_evropa_reshila_tiho_pokinut_ukrainu_pered_nachalom_zimi

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.