Sergio 31.10.2022 12:12 Zobraziť v diskusii

Re: Komunálne voľby a voľby do VÚC

@Sherhi povedal/-a:

.
Po veeeeeeelmi dlhom case citam príspevok na alternatívnom internete od cloveka, ktorý ma snahu pozriet sa na "svet" a problemy z nadhĺadu s ocami nezalepenými krvou ideólógie.
Prispevok je voľným, zmysluplným pokračovanim môjho vyssie uverejneneho prispevku (sociologička), ale na inej, praktickej urovni. Ukazuje ČO TO SÚ RIEŠENIA. Ja som otazku riešenia vedomo nechal "vysieť vo vzduchu", Sherhi dal prakticku odpoved na položenú otázku,problém.
Svojho casu som do mimo temy chcel dať inú rečnicku otazku/tvrdenie, pišem ju však teraz: Prečo je tzv. alternativa, v dnešnom  stave a akosti, iba druhou stranou mince , ku mainstreamu, s názvom:
Osprostievanie a ohlupovanie obyvateľstva?!
Plnohodnotnú odpoveď ma tuto otazku/tvrdenie priniesol prispevok od Sherhi.( bisťu, ako sa to meno skloňuje?😁) Kto ma krvave oči ideologa nič neuvidí, ten kto má vidiace oči, príspevok mu predkladá, ak nie zmysluplené východisko, tak aspoň čistú, bielu nepoškvrnenú vreckovku, ktorou si môže pretrieť oči a uvidieť skutočnosť ležiacu pred nami.
UŽ JU VIDÍME-TE?!
P.S. ..mimochodom, to čo okrem iného leži pred nami na "ulici", tak ako cca v roku 1988, sa volá MOC. Nikto ju však NECHCE vidieť. Každý o nu zakopáva a nadáva na ňu, či už pod zástavou dúhy alebo zaťatej päste. Ale skôr alebo neskôr ju NIEKTO zdvihne. Ten niekto, už je za rohom vedľajšej ulice...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.