Lavazza 31.10.2022 15:28 Zobraziť v diskusii

Re: Komunálne voľby a voľby do VÚC

Ogar - super vystihnuté, za mňa 100 likov.
Sledujeme taký kanál na TG od DK: https://t.me/komunalky2022

Celkom mi zarezonoval tento príspevok:

Takze ked si to zhrnieme:
Vsetko naschval nacasovane‼️
1. Dusicky - prazdniny, vela ludi uprednostnilo predlzeny vikend a vykaslali sa na volby, lebo aj tak nic nezmenia!🤦‍♀️

  1. dvoje volby naraz - ludia v tom mali hokej a este k tomu nedostali do schranok zoznamy kandidatov, co bol podla mna dobre premysleny zamer. Ja sa priznam, ze ak by som ich nemala v nasom miestnom casopise, tiez by som mala problem minimalne s volbou poslancov do nasej MC. A to si myslim, ze sme sa doma vsetci pripravovali dosledne a nie na poslednu chvilu. Ale kolko ludi islo k volbam len tak, ze ved vyberiem na mieste....? Hned som vravela, ze bude vela neplatnych listkov alebo vyplnenych bez rozmyslania.

  2. skratlili ich trvanie o 2 hodiny

  3. akurat v termine posuvania casu, preto (udajne museli) na hodinu vypnut system medzi 2 a 3h pocas scitavania hlasov....

Dost vela zvlastnych okolnosti a jedna velka sa v BA udiala len tyzden ci dva (neviem presne, nesledujem to) pred volbami a vyvolala opat velke vasne medzi ludmi a vyhnala na namestia vsetkych volicov Valla a Drobu... Nahoda, zamer...🤔

—————

Môj koment Ešte k tým liberálom - tá masáž neskutočná. Všetci ti čitatelia Nocnika, Smeti, Narkózy, Expressu sú ako zhypnotizovsní. Kde je najvyššie preockovanost na Sk? Kto slepo verí agende?

Len nie Fico, Smer to sú zločinci. Darmo Fico robí jednu tlačovku za druhou ako metódy má ÚSP, nič. A pritom to čo prezentuje Fico je určite z veľkej miery od novinárov, kt sa boja to dať von.

Nikoho nezaujima, že Vallo má o 800 ľudí viac, že mal vyšší rozpočet, ktorý rozflakal na právnikov a poradenstvo (čistá ryža, však?), že ohrozil Eu fondy kvoli nedokončenej električkovej trati v Petržalke.

https://euractiv.sk/section/ekonomika-a-euro/news/remisova-bratislava-elektricku-v-petrzalke-nedokonci-nacas-uz-je-to-iste/

Lebo o tom Nočník nepise. Úplne má dorazil tento článok na HS, sko tvrdeniami toho akože sociológa:

https://www.hlavnespravy.sk/vitajte-v-konspiracnom-pekle-na-slovensku/2956856

Z článku: Zakonšpirovanosť Slovenska je nebývalá, väčšia, ako je to v okolitých krajinách a je to nekompatibilné s tým, čo vidíme v západnej Európe. Mieru zakonšpirovanosti je možné skúmať prostredníctvom indexov a Slovensko z toho vychádza pomerne zle. Ako príklad možno uviesť, napríklad, že takmer 50 percent ľudí verí v celosvetové židovské sprisahanie, či takmer 60 percent verí v sprisahanie nejakých elít, ktoré chcú nastoliť totalitnú nadvládu nad svetom. Také čísla nedosahuje žiadna iná krajina v strednej Európe.

Inými slovami, keď vyjdete na ulicu, tak štatisticky prakticky každý druhý človek verí rôznym konšpiračným tézam. Bola to aj príčina relatívne nižšej zaočkovanosti na Slovensku, pretože počet ľudí, ktorí verili, že niekto s nimi chce manipulovať, bol veľký.

Môj koment: toto je z článku zo Smeti. Tak čo si o nás môžu mysliet? A toto vypustí akože odborník? Že veľa očkovacia kampaň, bol jeden neoverených experiment? Potom čo vyšlo video o vypočutí Leyenovej, že tá vakcina nikdy nebola riadne testovaná?!!?!

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.