Lavazza 01.11.2022 07:36 Zobraziť v diskusii

Re: Nelegálna migrácia na Slovensku, v Čechách a blízkych krajinách

Tak a máme tu ďalšie info, ako sa tu veselo premávajú migranti:

https://www.hlavnydennik.sk/2022/10/31/ceska-policia-zverejnila-video-ako-sa-migranti-snazia-dostat-cez-cesko-slovensku-zelenu-hranicu-mikulec-vytoceny-do-biela-reaguje-video

Polícia Českej republiky zverejnila video, ako sa migranti snažia dostať cez česko-slovenskú zelenú hranicu. Čo nevidí rezort Romana Mikulca, zachytili bezpilotné lietadlá s termovíziou, ktoré využíva na boj s migrantmi Polícia Českej republiky. Roman Mikulec vytočený do biela reaguje na zverejnené video.

"Od opätovného zavedenia hraničných kontrol na štátnej hranici so Slovenskom bolo na južnej Morave zistených 3 686 nelegálnych migrantov (štatistika k 28. októbru. ) a 54 dopravcov. V posledných dňoch však čoraz častejšie vidíme snahy o prekonanie tzv. zelená hranica," píše na sociálnej sieti Polícia Českej republiky.

Minister vnútra, Roman Mikulec reaguje

Ministerstvo vnútra v spolupráci s Policajným zborom a Migračným úradom kontinuálne pracuje na systémových riešeniach nelegálnej migrácie. O praktikách, ktoré zverejnila česká polícia, naše zložky vedia, rovnako tak máme nasadené drony. Minister vnútra SR Roman Mikulec situáciu pozorne rieši a koordinuje v prospech riešenia tejto problematiky.

———-
Ja sa pytam ako to ušatý rieši? Čo rieši? Tým že vyhlasuje, že SR prijme 700 tis. utečencov z Ukrajiny?!?!

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.