Ogar Valach 02.11.2022 16:09 Zobraziť v diskusii

Re: Vízie budúcnosti, predpovede a proroctvá

Od 1-9 úrovne je hra, ktorú hráme, delená na mínusovú a plusovú. Vľavo a vpravo, nie hore a dole. Jasnovidectvo je šiesta úroveň, takže má plusovú a mínusovú hodnotu. Podľa vnútorného nastavenia a spracovaných alebo nespracovaných vecí sa napájame buď na jednu, alebo na druhú. Jasnovidectvo nie je známka duchovnej vyspelosti.

Sú duchovne vyspelé bytosti, ktoré túto schopnosť rozvinutú nemajú a sú duchovne nevyspelé bytosti, ktoré ju majú. Duchovná vyspelosť je znalosť, chápanie a konanie podľa všeobecných pravidiel všehomíra, ktoré súhrnne nazývame Kony Všehomíra.

Nostradamus mal samé zlé vízie budúcnosti, pretože bol nevedomky napojený na mínus šiestu úroveň. Dobré vízie pochádzajú z plus šiestej úrovne. Základom je byť v strede, pretože len tak môžeme stúpať. Ak sme v pluse alebo v mínuse, nemôžeme stúpať. Živatma je ako plavák a keď je v strede a neťahá ju dole negatív (strachy, nezvládnuté skúšky, nespracované záležitosti...) prirodzene stúpa nahor.

Od desiatej úrovne už hra nie je delená a jedná sa o kolektívne energie, nie individuálne. Do deviatky je ja, od desiatky je my-národ. Keď vidíme všetky možnosti vývoja, dobré aj zlé, nepodliehame strachu, ale zároveň nespíme na vavrínoch. A z väčšej výšky sa veci javia inak ako z menšej. Preto stred, vyrovnanosť a stúpanie nahor ku spoločným úrovniam - k úrovniam nášho národa.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.