Lavazza 02.11.2022 19:48 Zobraziť v diskusii

Re: Covidovanie 2.0

Dávam to sem, týka sa to pani z h****v FdL

https://www.hlavnespravy.sk/von-der-leyenova-je-velmi-nervozna/2957738

Z článku:

Toto je vlastne môj obľúbený príbeh, pretože už dlho sledujem vylomeniny predsedníčky Európskej komisie na všetkých jej postoch. Aby ste rozumeli – bola urýchlene evakuovaná do Európskej komisie, pretože v Nemecku pre ňu po vykradnutí ministerstva obrany nebolo miesto. Nebudem sa zaoberať podrobnosťami, ale bol tu jeden moment – keď nemeckí prokurátori požiadali madam o korešpondenciu na jej štyroch smartfónoch, jednoducho povedala, že ich stratila. Všetky štyri naraz. A ďalej sa ukáže, že madam je tak stuhnutá vo svojej kleptománii, že pri svojich modus operandi ani nepoužíva žiadnu predstavivosť.

V septembri Dvor audítorov EÚ von der Leyenovú ostro kritizoval. Pri snahe overiť zákonnosť použitia miliárd daňových poplatníkov narazili audítori na múr mlčania. Komisia neposkytla audítorom žiadne z požadovaných dokumentov. Dvor audítorov zistil nezrovnalosti v postupoch schvaľovania použitia 1,8 miliardy dávok vakcín: von der Leyenová obišla stanovené kontrolné orgány. Plánované stretnutie vedcov s cieľom určiť stratégiu očkovania na rok 2022 sa nikdy neuskutočnilo. Audítori konštatovali, že odmietnutie von der Leyenovej odovzdať dokumenty bolo “veľmi nezvyčajné” – takáto blokáda je v praxi EÚ takmer neslýchaná, napísali audítori vo svojej správe.

Podľa zvyčajne veľmi dobre informovaného časopisu Politico je najvyššie vedenie Európskej komisie z vyšetrovania veľmi nervózne.

Zaujímavý koment pod článkom:

Kövesiová (čítaj Kevešiová - Kamenská) urobí pre to všetko, čo je v jej silách, v Rumunsku je legendou. Druhá vec je, či Leyenovú podržia Američania, alebo či ju hodia cez palubu. Ak s´v nej ešte vidia potenciálny zisk a rozhodnú sa ju podržať, potom sa z toho vykrúti, alebo obíde s miernym trestom a proces sa bude ťahať 10 rokov, kým sa na to zabudne. A si nájdu náhradu - potom poputuje tam, kde by mala sedieť už dávno predsedníčka ECB Cristine La Garde, ktorá bola vo Francúzsku právoplatne odsúdená na 20 ostrých, ale tuším Sarkozy jej udelil milosť. A tak teraz predsedá Európskej centrálnej banke. Už roky hovorím, že celý Brusel je jedna banda zločincov.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.