Ogar Valach 03.11.2022 11:33 Zobraziť v diskusii

Re: Pojem islamského terorizmu

@Cmutvak povedal/-a:
Kazdemu je jasne, ze islamsky terorizmus ma korene vo vedach, ktore ako prve zacali spolocnost rozdelovat na elitu a dav. Vtedy vedisti zacali nahanat nevinnych ludi a rezat ich kvoli ich viere. To sa neskor prelialo do islamizmu a teraz z toho vznikli fanatici ako decko ogar.

Ty si nám tu chýbal. :D Vy ste jeden hlúpejší ako druhý. Prakticky vôbec neprispievate, ale vždy pribehnete na obhajobu isramu a tento druhý šmejd ešte aj na špinenie našich Véd. Lenže Cmutvak má ten problém, že sa snaží iba kopírovať jeho Pána Boha Ogara, lenže mu nesiaha ani po členky, preto sú jeho snahy úsmevné a nie je potrebné sa voči nim ani vymedzovať. Každý príčetný vidí, čo sú tieto KSB dogmatické a nábožensky fanatické indivídiuá zač. Vraj naši predkovia začali rozdeľovať spoločnosť na elitu a na dav. Chlapče, skús niečo vlastné a nielen tie lži z KSB, ktoré boli už toľkokrát vyvrátené a uvedené na pravú mieru, že len naozajstný fanatik im môže veriť a nasilu ich neustále pretláčať. Lenže na to by si musel mať tvorivosť, ktorú vy, šváby, nemáte.

Som zvedavý ako dlho vydržíš na svetle a kedy zase zalezieš do diery z ktorej si vyšiel. Viac sa tebou zaoberať nebudem.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.