Ogar Valach 04.11.2022 10:12 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

@Peter nie troll povedal/-a:
Ešte si stále nenapísal, prečo je Kadyrov vrah. Stále len nenávistné komentáre a špinenie KSB. Toto už s KSB forom nemá nič spoločné.

Ramzan Kadyrov vraždil Rusov so svojim fotrom v deväťdesiatych rokoch. Je to vrah a terorista.

Aké špinenie KSB? Obyčajná pravda, ktorá sa KSB dogmatikom a náboženským fanatikom nepáči. Dopodrobna som to vysvetlil v téme Míny a nedostatky KSB. Kým sa od týchto mín a nedostatkov KSB neočistí, nikdy sa nestane riešením pre svet. Namiesto sily sa isram pretláča hlupákmi a užitočnými idiotmi na čele s Blbečkom, Hoaxom a ďalšími na nám nepriateľský egregor napojenými jedincami. KSB má korene vo Védach (Mŕtva voda), ale nepriatelia sa infiltrovali do VP ZSSR a pretláčali svoju agendu. Odhalený agent Michail Veličko to po smrti Vladimíra Zaznobina v plnej miere prejavil.

Že to tu nemá s KSB fórom nič spoločné? Naopak, toto je jediné miesto, kde sa oddeľuje a očisťuje KSB od isramu a ďalších mín. Toto je skutočné KSB, nie ten váš fanatický dogmatizmus. Brbletus so svojim nabubrelým egom síce môže dávať poučku za poučkou, ale že procesom, na ktoré sa tak rád odvoláva, vôbec nerozumie, dokazuje dnes a denne. Ešteže Valerij Piakin má rozum a prevzal VP ZSSR pod seba.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.