Ogar Valach 04.11.2022 14:58 Zobraziť v diskusii

Re: Pojem islamského terorizmu

@Cmutvak povedal/-a:

Ogar Valach povedal/-a: Náboženskí fanatici a KSB dogmatici dobrému slovu nerozumejú. S nimi musíš jednať tvrdo, inak si budú čoraz viac dovoľovať a hľadať cestičky ako rozšíriť svoje choré idey do myslí zdravých ľudí.

Toto iste sa da povedat o tebe ogar ... ale cele svoje posobenie si zabil tym, ze sa kade tade ohanas slovanstvom, laubertom, tartariou a pritom si vedy necitalo ...
Z tvojich komantarov sa len stale usmejem .... kazdy vie, ze z teba len urazky mozu vypadnut. Staci napisat par pravdivych slov o jazycnikoch a hned zacnes prskat az ti musi moderator presunut alebo zmazat komenty. Ako som ti uz skor hovoril, nejde tu o mna, ja som nepodstatny .... ide tu o teba ako o TOP osobnost tohot fora.... ze vlastne nestojis zanic. Co samozrejme aj potvrdzujes kometnarami typu "na dogmatikov treba tvrdo" - prezradim ti jedno tajomstvo - v stredoveku krestania hovorili tak isto a boli z toho nabozenske vojny - kriziacke vojny. Uz su to roky co nejako posobis na roznych forach, ale zmenit si sa nezmenilo, ziaden pozitivny progress. Preto to uz ani tak casto nechodim. Nie som ochotny citat tie tvoje komentare co nestoja za nic, sice stoja za jedno :D Stale sa mi oplati ta podpichnut, aby z teba nejaka urazka vypadla, aby aj novo priselsi ludia na forum hned pochopili co si zac a kde vlastne dosli.

Že podpichnúť. Iba ukazuješ čo ste vy, KSB dogmatici za háveď. O akých urážkach píšeš? V hodnotení teba a podobnej zberby som ešte veľmi mierny. Si naozaj nepodstatný a iba zo seba robíš idiota, čo dokazuješ svojimi komentármi. Argumenty nemáš žiadne, a keď sa snažíš napodobňovať veľkých chlapcov, vypadnú z teba hlúposti o tom, že védisti rezali ľudí kvôli viere, čo je nebetyčná hlúposť a prachsprostá lož. Je to dôkaz, že KSB je protislovanské učenie a KSB dogmatici nepriatelia a zradcovia nášho národa. Tvoje postoje nemajú oporu v realite a odhalí ich naozaj každý. Robíš dobrú prácu v odhaľovaní toho, čo ste vy, náboženskí fanatici a KSB dogmatici zač. Neváhate klamať a vymýšľať si. Vždy, keď sa niektorý z tej vašej hávede objaví a skúša proti mne nové triky, iba ukáže, že som mal a mám v zásadných veciach o KSB a o KSB dogmatikoch pravdu. Ďakujem ti za tvoju tuposť a malosť. Nabudúce sa lepšie priprav, než sa začneš hrať na dospelého, pretože iba pôsobíš ako domorodci, ktorí si postavili lietadlo z dreva a čudovali sa, že neletí, ale oni sa tľapkali po pleciach, akú dobrú robotu urobili. S takými ako ty je zbytočné diskutovať.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.