Atom 04.11.2022 16:52 Zobraziť v diskusii

Re: Transgender agenda a LGBT

Quilgen povedal/-a: Podle KSB je "duše" biopole

Tuhle část nemám nastudovánu z materiálů VPSSSR, ale z videí Velička jsem pochopil, že duše je nehmotný subjekt (míněno ani ne energetický, není to tedy ani pole), například dobrým příkladem je sen, kdy duše opustí vědomou pozorností hmotné tělo a je připoutaná pozorností ve snu, nebo se lze pohybovat v astrálu (cestovat a opustit tělo, pozornost duše je v jiných dimenzích s možností nahlížet do "naší" dimenze).

Tělo je nosič informace (médium) a duše je "samotná informace", ale bez nosiče informací se nemůže informace z duše přenášet do světa (do světa kmitajících polí, neboť to co vnímáme smysly co hrubou hmotu jsou zhuštěná pole).

Jinak u šišinky shoda, je to nějaký konektor (nebo anténa) pro přenos informací. Duše v těle s poškozenou šišinkou je pak v situaci, kdy řídí poškozené auto a špatně se pak drží na silnici (v korytě božího záměru).

Duch je pak pole, které je odrazem činnosti nějakého vědomého subjektu. Z míst, kde došlo k nějaké intenzívní činnosti vědomých subjektů vyřazuje duch (nálada, pole), které je pozůstatkem této činnosti. Nebo jinak dílo má určité působení způsobuje určitou náladu a je to zase odraz činnosti subjektu (čili duše), říká se "má to ducha", a tím se oznamuje, že je tam cítit boží jiskra sídlící v autora díla.

Poznámka:
Jak uvádím nemám přesně nastudováno z materiálu KSB, beru to nějak přirozeně z Evropské kultury a na nějaké rozpory jsem v tom ohledu s materiály KSB nenarazil. Myslím, že někde to je popsáno, za co je považován duch a za co duše, když někdo víte, můžete uvést v kterém kde se to v KSB popisuje a dostuduji to.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.