Rusofil 05.11.2022 18:58 Zobraziť v diskusii

Re: Islám a kultura v muslimských zemích

@Quilgen povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

Quilgen povedal/-a: že mezi Muslimem a křesťanem není žádný rozdíl

Budu rád, když si svoji bludnou tezi budeš moct vyzkoušet na vlastní kůži. Vidím, že vymývání mozků má výsledky. Aby člověk nedostal nálepku rasisty, smíří se i s uříznutím hlavy.

To je na tobě vidět, ano :smile:
Já ji otestoval a nejednou. Procestoval jsem několik muslimských zemí. Jako všude byli lidé i otravní.
Mě jeden Arab pozval i k sobě domů na návštěvu. Byl jsem překvapen, jako turista, ale ze zvědavosti jsem přijal. Seděli jsme celý večer, popíjeli jsme silný (set sakra hodně :smiley: ) sladký čaj a bavili se o světě a politice a jeho zemi.
O dost rozumnější rozhovor, než který bych vedl tady s kde kým...

Doporučuji ti vyjet např. do Ománu, Iránu nebo jiné arabské/muslimské země, která má starou civilizační kulturu a společenskou úroveň.

Jsme nemile překvapen, že tady lidé z KSB komunity nejsou sto vidět, že ty negativní elementy jsou výplody Západních rozvětek a problém kultury ne náboženství, jakožto pouhého nástroje.

Nech si tohle poučování. V muslimských zemích jsem byl nejednou, a velmi mě zarazilo, že na ochozech vil se producírovali chlápci se samopaly jen tak.
Přečti si korán. Tam se dozvíš, že se k nevěřícímu mají chovat hezky jen naoko a pořád mít na paměti, že jsou to nepřátelé. Jak vidím, zblbli tě parádně.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.