Atom 06.11.2022 09:05 Zobraziť v diskusii

Re: Praha

Lena povedal/-a: táří tohoto nálezu se odhaduje na čtvrt milionu let.

Nedostatečná informace - pouhý odhad. Jakým způsobem to odhadují ? A dá se to vůbec odhadnout ? Něco jiného je sfinga, kde jsou stopy po vodní erozi.

A navíc píšeš čtvrt miliónu let (250 tisíc) a pak 25 tisíc ?

Oficiální dějiny jsou podvrh známe jsou minimálně dvě překroucení. S poměrně vysokou jistotou poprvé při spálení Alexandrijské knihovny. A podruhé s úplnou jistotu ve středověku, kdy se sebrali všechny spisky co šlo, aby se udělali záložní přepisy no a "originály jako naschvál přitom shořely", byl o tom dokument, z paměti už nevím podrobnosti, ale padli tam i jména osob, které to realizovali. Novodobější dějiny, tam již jde složit poměrně solidní mozaiku, při dobré metodologii (informací je poměrně dost). A například nyní můžeme pozorovat pokus vymazat z dějin Ruský svět ( boření památníku, vymazávání osobností z databází , vymazávání celé ruské kultury ).

Takže ty starší informace (tisíce let) to je pouze fabulace. Už je i geneticky potvrzeno, že člověk se nevyvinul z opice, ale že opice je zdivočelý člověk (opice má delší genetický řetězec o to zdivočení - člověk zůstal člověkem a genom už se výrazně neměnil - genom je i otisk záznam informace - matrice Pinocchio, šídlo v pytli neutajíš).

Co se týká trhu s otroky v Praze kolem 13.století o tom nevím, možná se obchodovalo tajně, pokud je ta informace pravdivá, tak jestli by byli nějaké zdroje, slyším o tom poprvé, není to nějaká pomluva Slovanů ?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.