Atom 06.11.2022 13:06 Zobraziť v diskusii

Re: Praha

Chybí mi tu zdroje na to, že se obchodovalo v Praze s otroky. V info-poli žádný otisk nevidím v mýtech, pověstech, pohádkách. Prosím nějaký zdroj. Jestli vládci nějak s otroky obchodovali (což asi ano), tak to určitě nebylo v kultuře a v denním životě obyvatelstva (je to nekřeťanské).

@orimak1 povedal/-a:
Kedy sa šírilo kresťanstvo na našich terénoch a akým spôsobom a čo so Slovanmi ktorí sa nechceli vzdať pohanskej viery? Neskončili náhodou aj ako otroci? O predávaní Slovanov ako otrokov sa v niektorom zo svojích vystúpení zmienil už Pjakin, čo si pamätám.
Tiež do toho obdobia spadá rozpad Veľkej Moravy(MagnaMoravia). Veď keď padá ríša , všetci z jej okolia (hlavne susedia) ju rabujú a berú si svoju korisť .

Ano o tomhle v infopoli otisky zůstali.

Co se týká "vlezdoprdelství" Němcům, tak to se týkalo vždy zrádné části elit. Češi s Němci vždy tvrdě bojovali, například Husité. Pak je, ale potřeba že jsme na 300 let přišli o všechno o stát i skoro o jazyk až nás GP podpořil (národní obrození), aby mohl rozbít impéria díky "právu národů na seberurčení", do teď se z toho vyhrabáváme a v současnosti je vlezdoprdelků Němcům hojné množství i obyvatelstvu, především inteligence, například "prostčí" lidé v mém okolí, kteří jezdí za prací k sousedům je zrovna moc nemusí.

Odbočka:
Skoro to vypadá "jako" když inteligence korumpuje, protože s těch chytřejších zůstane poctivých jenom málo. Ovšem je inteligence (vyčůránství) a inteligence (boží jiskra).

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.