Lavazza 06.11.2022 20:37 Zobraziť v diskusii

Re: Streľba na Zámockej

Tak ešte pohľad cirkvi a našej milej polícii, ktorá namiesto migrantov loví hoaxy:

Další skandál na Slovenku kvůli LGBT

Trnavský arcibiskup Orosz odeslal kněžím své diecéze oběžník, v němž zpochybnil, zda jsou oběti tragédie na Zámecké ulici skutečně jen nevinnými oběťmi. Rovněž si položil otázku, kolikrát se v podniku Teplárna uskutečnila drogová razie. Vyjádřil názor, že ani jednou, nakolik by to mohlo být považováno za homofobní chování.

👮‍♂️Na jeho vyjádření reagovala slovenská policie na své sociální síti: „V dopisu se nacházejí části, které hrubě manipulují teroristický útok na Zámecké ulici, stigmatizují dvě nevinné oběti a popírají samotnou křesťanskou víru, jejímž je arcibiskup oficiálním představitelem,“ uvedla policie.

🤬Do policie se však pustilo hned několik slovenských politiků.

☝️Předseda hnutí Život-NS Tomáš Taraba napsal, že policie vede ideologickou válku s Církví. Kritizuje ji, že neřeší problémy migrace, ale dovoluje si určovat, co arcibiskup může kázat o střelbě na Zámecké a co ne.

Podle Anny Belousovové se vracejí padesátá léta. Belousovové se nelíbí, že si policie dovolila školit arcibiskupa z křesťanské nauky, když uvedla, že jeho slova popírají samotné křesťanské učení.

😱„Tak vážení, my jsme se dožili znovu doby, kdy policie bude určovat, jak mají kněží vykládat křesťanské učení! To se mi snad jenom zdá!“ napsala Belousovová.

❓„Ptáte se, čeho jsme se to dožili? Odpověď je jednoduchá: Začíná doba, kdy budou skuteční křesťané za své přesvědčení pronásledování. A ta doba prověří každého z nás,“ uvedla dál.

Sledujte @neCT24

https://t.me/neCT24/19783

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.