Milo 06.11.2022 21:32 Zobraziť v diskusii

Re: Z knižnice KSB - Od antropoidnosti k ľudskosti

K témam LGBTI, Streľba na Zámockej...

Pokus o vytvorenie bezpohlavnej kultúry, v ktorej sa zmazáva rozdiel medzi mužskými a ženskými subkultúrami, je atentátom na život spoločnosti, nakoľko kultúra vo vzťahu ku každému jedincovi je faktorom tlaku prostredia. Pod tlakom prostredia pri výmene pokolení prebieha prirodzený výber jedincov. Bezpohlavná kultúra, ako faktor tlaku prostredia (určujúci jednu z tendencií prirodzeného výberu jedincov pri výmene pokolení v spoločnosti), podporuje bytosti podobné mužom a ženám, nespôsobilé (z rôznych príčin[20]) k normálnemu pohlavnému životu a rodeniu detí na úkor zdrojov, ktoré táto kultúra odoberá normálnym ľuďom (mužom a ženám) zabezpečujúcim obnovu generácií.

Pritom mužom a ženám podobné bytosti svojsky parazitujú na živote normálnych mužov, žien a detí, nakoľko potreby drvivej väčšiny z nich, sústredené mimo sféru profesionálnej činnosti, sú oblažením zmyslov a získaním pôžitku neplodnými individualistami na úkor obklopujúceho ich plodonosného života; a v profesionálnej činnosti ich sklon k agresívnemu parazitickému spotrebiteľstvu nachádza tiež svoje priame alebo nepriame vyjadrenie v nimi vytváranom produkte. A pri zmene pokolení bezpohlavná kultúra prispieva k nárastu množstva mužom a ženám podobných, agresívne parazitujúcich, neplodných bytostí v zostave obyvateľstva.

A toto je jedna z príčin, prečo vnímame Západnú kultúru ako chorú, zhubnú a úmyselne kastrovanú (a preto bezpohlavnú) kultúru, agresívne parazitujúcu na biosfére Zeme, ktorej prvopočiatočne bola Zhora predurčená plodnosť.

https://svetpodlanas.org/subor/od-antropoidnosti-k-ludskosti/#odsek-99

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.