Rusofil 07.11.2022 07:42 Zobraziť v diskusii

Re: Islám a kultura v muslimských zemích

@Quilgen povedal/-a:

Kioshi povedal/-a: Z ktorej misky budú teoreticky až 75% mužov nútený opustiť misku aby si našli svoju vyvolenú/é?

Z té křesťanské :smiley:

Kioshi povedal/-a: Absolutne nespochybnujem jednotlivca, každý sa môže stať človekom. Ale ten program ktorý určuje smer danej spoločnosti nemôže ovplyvniť.

** Radši Islám než Liberalismus**.

Děláš to samé, co vyčítáš našim Slovanským předkům. Místo obnovení našeho Slovanského světonázoru, jsi ochoten přijmout to, co je ještě horší, než tady je. Už i Lavrov recituje báseň Puškina, kde mluví o tom, aby se do nás Slovanů "nesrali".
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-lavrov-zapadu-recituje-puskina-je-to-mezi-nami-slovany-40413361

A ano, ve svém elaborátu ses opět projevil jako nedouk když tvrdíš, že cituji " "Zničení klasického světa". To je v podstatě lež. Ten už zničili Křesťané. "Univerzita" v Řecku byla uzavřena Východo-Římským císařem kolem roku 500 ?! (nepamatuji se přesně) a ještě před tím rokem byla křesťanskými fanatyky vypálena knihovna v Alexandrii (v Egyptě).

V době, kdy byla vypálena Alexandrijská knihovna "křesťanskými fanatiky" jak ses o nich vyjádřil, tak věz, že o křesťanech v té době nebylo ani tucha, ještě neexistovali a dokonce ještě se nenarodil ani Ježíš. Ta byla vypálena právě proto, že se chystali uvést do života nové náboženství a to by nefungovalo, kdyby knihovna existovala. Jelikož již před Ježíšem v historii existovali nejméně tři totožné postavy. Proto potřebovali, aby obyvatelstvo na tyto postavy zapomnělo. Typické je i to, že od vypálení knihovny, do narození se Ježíše uběhlo 48 let. Podobně, jak museli židé bloudit po poušti 40 let.
Ale co, tobě to nebrání přisoudit žhářství křesťanům, když se to hodí, že? Udělals přesně to, co GP. To, že prázdné zdi Knihovny byly zbourány dlouho poté, kdy tam již žádné knihy nebyly, je ze stejného ranku, jako když Islámský stát v Sýrii již ničil jen sochy a zdi památek, aby po nich nezůstala ani stopa. Stejným způsobem se zničení knihovny hodilo na Křesťany. Stejný modus operandi, jen ty to nevidíš.
Dál jsem to již nečetl, protože vím, že dál to bylo ve stejném duchu, tedy překrucování faktů, popíraní nebo omlouvání zločinů muslimů.

Místo toho, aby ses snažil o obnovu našeho, saháš po cizím.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.